Cea mai bună rată de abonare la newsletter din ultima vreme

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

În ultima vreme am cea mai bună rată de abonare la newsletter. Cu toate că am scos pop-up-ul (concluzie evidentă: pop-up-urile enervează cititorul, enervează utilizatorii, strică experiența de navigare pe un site). Cu toate că am scos widgetul de abonare din dreapta. Cu toate că am simplificat foarte tare widgetul de abonare de la finalul fiecărui articol. De fapt, doar acolo te poți abona la newsletter-ul blogului meu ca să primești mailul de dimineață (doar dacă am publicat ceva). Și am văzut că e ok, convertește bine. Și conversiile vin din diverse articole. Cu diverse subiecte. Și vin fără un call to action atrăgator sau insistent. Abonații vin nativ din content. Se abonează dacă le place. Se abonează dacă rezonează. Se abonează dacă apreciează. În ultima vreme am scris un pic mai mult pe blog. Iar media de abonați a fost cam de 2-3 pe zi. Medie pe care n-am mai avut-o până acum. Iar legat de bounce rate văd că statisticile au rămas în continuare foarte bune (am corectat inserarea multiplă a codurilor de urmărire). Ultima dată îmi arăta în dreapta aici pe t5.ro un bounce rate de 35,64%. Esența e să faci content. Probabil :)

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend