Dacă ai urmărit blogul meu, probabil ai aflat că Blog Gathering Galați 4 (#BGG 4) intenționează să includă și o scurtă conferință despre blogging. Ei bine, este important pentru organizatori și pentru cei care ar dori să vorbească acolo să știe ce și-ar dori participanții să audă (nu neapărat să afle în premieră). Ce este un blog? Cum alegi platforma pentru un blog? Cum faci un minim de SEO pentru blog? Cum să stabilești obiectivele unui blog? De ce blog? Cum faci bani din blog? Care sunt regulile elementare în redactarea unui articol pe blog? Cum obții mai multe comentarii pe blog? Cum găsești timp pentru blog? Sunt doar câteva întrebări care îmi vin în minte. Dar care sunt cele mai importante și la ce întrebări ar dori să găsească răspuns un actual blogger sau un viitor blogger? Ce alte întrebări ar mai merita un răspuns? Nu voi fi eu cel care răspunde la toate întrebările (poate nu am nici experiența și nici autoritatea necesară, însă asta nu mă va opri să nu mă bag în seamă :)), dar este important să se știe ce se dorește de la o astfel de prezentare publică. Așteptăm comentarii și sugestii la acest articol, indiferent din ce colț al țării rupeți tastele pe blog :).


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  10 replies to "Ce v-ar plăcea să auziți la o conferință de blogging?"

  • Alina

   Am si eu bloger dar nu-i nimeni interesat

  • Alina

   lumea e cu facebook

  • Alina

   la conferinta pe blog despre hobby

  • Pato Basil

   „Am blog, de ce nu sunt milionar, in euro, inca?”

  • Vinau

   Eu sunt pentru toate intrebarile scrise de tine aici. Sunt deja foarte multe si nu cred ca o sa fie timp destul sa primim raspuns la toate intr-un singur BGG. Hai sa le alegem pe cele mai elementare. Care sunt pasii elementari in blogging?:)

   • Gabriel Ursan

    Păi și întrebarea asta necesită un răspuns lung :D

    • Vinau Georgiana

     In cazul asta propun sa incepem cu intrebarea asta, daca este toata lumea de acord. Iar raspunsul sa-l ‘comprimam’ intr-un workshop de maxim 2 ore. Tu ce parere ai Gabi? In acest fel, cei care se gandesc sa-si faca un blog vor sti cu ce sa inceapa, iar cei care au deja unul pot verifica daca au urmat pasii corect si unde anume mai au de lucrat.

     • Gabriel Ursan

      În două ore sunt multe de spus și ar fi timp, dar eu merg pe premisa că nu voi fi singurul care își exprima dorința de a vorbi :). P.S.: Universitatea Danubius și-a exprimat dorința de a ne pune la dispoziție gratuit o sală pentru conferințe.

Comentează la acest articol