Ce soluții sănătoase de albit dinții cunoașteți?

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Anul ăsta vreau să am dinții mai albi. Nu că i-aș avea negri sau ceva. Cu fumatul nu mai am treabă iar pe dinți mă spăl așa cum trebuie. Însă aș vrea să am o idee dinții mai albi. Bineînțeles, o să mă întrebați de ce nu am căutat pe net. Am căutat. Dar sunt multe metode, produse pentru acasă etc. Din câte am auzit, albirea dinților vine uneori și cu alte probleme la pachet pe care eu nu le-aș dori. Așa că fac apel la voi și vă cer o recomandare sănătoasă pentru albirea dinților.Albire dinti

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Ce soluții sănătoase de albit dinții cunoașteți?”

  1. am citit despre paste de dinti home-made cu ulei de cocos, bicarbonat de sodiu si alte ingrediente naturale, dar nu am avut ocazia sa le incerc inca :D
    am obtinut in schimb un grad de albire usoara (fata de perioada precedenta foosirii) folosind paste de dinti naturiste, cu argila, din gama genadent (sper sa nu fie considerata reclama, nu am niciun contract cu ei :P )

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend