Ce se intampla daca nu dormi sau daca dormi prost

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Pericolele privării de somn sunt foarte mari. De la disfuncționalități, până la moarte. Sunt semnale de alarmă care ar trebui să ne trezească la realitate și să ne mai îngrijim și de noi în măsura timpului disponibil pe care trebuie să facem cumva să-l găsim. Am luat infograficul de mai jos de aici. Priviți cu atenție la corpul vostru atunci când îl privați de somn, evaluați pericolele și luați decizii pentru sănătatea voastră.Privarea de somn

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

6 comentarii la „Ce se intampla daca nu dormi sau daca dormi prost”

  1. Eu dorm 5 zile pe saptamana cate 5 ore jumatate, iar sambata si duminica intre 7 si 8 ore. Altfel simt ca trece viata aiurea pe langa mine. Si niciodata ziua. Nu stiu de ce, dar daca dorm ziua, indiferent daca-i o ora sau doua, imi va fi rau si voi avea dureri de cap.

    Acum un an lucram o saptamana de zi, una de noapte. Cand veneam dimineata la 7, ma puneam la somn, iar la 11.30 sau 12 ma trezeam. O perioada lunga s-a intamplat sa dorm cate 4-5 ore la 35-36 ore de nesomn. Nu ma simteam prea bine, dar na. Asa a fost sa fie. Acum totul a revenit la normal.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend