Pericolele privării de somn sunt foarte mari. De la disfuncționalități, până la moarte. Sunt semnale de alarmă care ar trebui să ne trezească la realitate și să ne mai îngrijim și de noi în măsura timpului disponibil pe care trebuie să facem cumva să-l găsim. Am luat infograficul de mai jos de aici. Priviți cu atenție la corpul vostru atunci când îl privați de somn, evaluați pericolele și luați decizii pentru sănătatea voastră.Privarea de somn


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  6 replies to "Ce se intampla daca nu dormi sau daca dormi prost"

  • Cătălin

   Eu ce să mai spun, că în domeniul în care lucrez eu momentan, lucrez pe ture.. 24 de ore la muncă, 48 de ore acasă. Deci, clar, sunt pe ducă :)

  • Nicorici

   De multe ori locul de munca iti strica tot somnul si in timp apar problemele. Catalin, 48 de ore…?

  • alex ionut

   Eu dorm 5 zile pe saptamana cate 5 ore jumatate, iar sambata si duminica intre 7 si 8 ore. Altfel simt ca trece viata aiurea pe langa mine. Si niciodata ziua. Nu stiu de ce, dar daca dorm ziua, indiferent daca-i o ora sau doua, imi va fi rau si voi avea dureri de cap.

   Acum un an lucram o saptamana de zi, una de noapte. Cand veneam dimineata la 7, ma puneam la somn, iar la 11.30 sau 12 ma trezeam. O perioada lunga s-a intamplat sa dorm cate 4-5 ore la 35-36 ore de nesomn. Nu ma simteam prea bine, dar na. Asa a fost sa fie. Acum totul a revenit la normal.

  • Irinel

   Cel mai bun stil de a dormi (testat) e să dormi cu un picior tras înspre piept .. adică e relaxant și adormi mai repede.

  • Husdup Florin

   De cand am inceput sa lucrez, dorm cam 5-6 ore pe noapte. Cred ca nu o mai duc mult asa :))

Comentează la acest articol