Ce părere aveți de tema Monstroid de la Template Monster?

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

În weekend mai citesc de obicei câte una sau alta despre ce mai e nou, ce mai folosește lumea etc. Și am dat peste foarte multe comentarii bune legate de această temă numită Monstroid, creată de către Template Monster. Ea arată bine în preview, dar mă gândesc să nu fie greu de configurat și de aceea întreb dacă a mai lucrat cineva cu ea. Pentru că și pe Theme Forest găsești teme care îți iau ochii în prezentare, dar după ce le cumperi și te apuci de lucrat la ele îți dai seama că ai foarte mult de muncă să ajungi la rezultatele dorite. Eu până acum am identificat drept fiind foarte ușor de configurat temele Genesis de la Studiopress, dar mai încercăm chestii.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Ce părere aveți de tema Monstroid de la Template Monster?”

  1. Pe mine nu m-a pasionat niciodata ceea ce fac cei de la Template Monster. Au fost primii cu teme de toate felurile si au ajuns cei mai comerciali intr-un final si la un momentdat gaseai o gramada de siteuri copy/paste la design.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend