contact manager canvy android

Cauți un Contact Manager pentru Android? Aplicația Canvy ar putea fi soluția

Câți dintre voi ați avut și folosit un Blackberry în perioada lor de glorie? Am iubit BBM-ul, un contact manager extrem de fain care aduna la grămadă absolut toate notificările importante.

Anii au trecut, piața a evoluat în altă direcție, iar Blackberry, așa cum îl știam, nu mai există.

Revenind în prezent, ultimele statistici indică faptul că aproape 82% dintre toate smartphone-urile de pe piață rulează Android. Asta înseamnă că dacă citești rândurile astea de pe mobil, sunt șanse foarte mari să o faci de pe un astfel de sistem de operare.

Motiv pentru care revin la întrebarea din titlu: cauți un contact manager pentru Android? Sau, te-ai gândit că ar fi fain să folosești unul? Iată de ce Canvy ar putea fi răspunsul pe care-l cauți.

Primele impresii despre acest contact manager made in România

Mi se pare extrem de fain faptul că pe Android există o concurență atât de mare. Lucrul ăsta dă naștere unor chestii faine și funcții folositoare.

Canvy este o aplicație foarte ușor de instalat. Trebuie doar să accesezi secțiunea de instalare din Google Play, folosind smartphone-ul tău Android.

Setup inițial este și el simplu și intuitiv, fiind ghidat pas cu pas către permisiunile pe care trebuie să i le oferi aplicației pentru a te bucura de opțiuni.

canvy contact manager android

Canvy e un contact manager foarte interesant.

Nu m-a dus cu gândul la BBM, ci la Windows Phone și al lor tiles homescreen. Am iubit și Windows Phone, la un moment dat, pentru o perioadă scurtă de timp.

Care sunt chestiile faine la Canvy

În caz că nu ați mai auzit de ideea de contact manager până acum, e vorba despre aplicații care îți afișează în același loc toate contactele și metodele de comunicare:

 • SMS
 • WhatsApp
 • Telefonie
 • Facebook Messenger
 • Skype

Fix asta face și Canvy, doar că a dus lucrurile la următorul nivel.

Aplicația are în spate un algoritm care rearanjează primele 10 tile-uri vizibile în funcție de cât de mult interacționezi cu fiecare.

Nu vorbești o săptămână cu unul dintre contactele tale? Nu o să-ți apară în partea superioară a ecranului.

Pentru fiecare contact poți adăuga o poză manual, customizând astfel aplicația după gustul tău.

Pe partea de setări există destul de multe chestii pe care le poți face și-mi place că totul este simplu și intuitiv.

Concluzii – Este Canvy un contact manager bun?

Aplicația Canvy a fost creată pentru a te ajuta să comunici mai eficient. După cum am spus mai sus, sunt câteva aspecte foarte faine. Le reiau mai jos:

 • Ai toate contactele și conversațiile într-un singur loc
 • Pentru cei fără app drawer, Canvy este o modalitate mișto de a mai face loc pe ecran
 • Se mișcă foarte repede
 • Arată foarte bine și poate fi customizată cu ușurință
 • Învață rapid care sunt contactele tale favorite, cu care vorbești foarte mult și ți le aranjează automat.

Desigur, Canvy nu este contact manager-ul perfect. Sunt câteva lucruri care m-au deranjat și mi se pare firesc să le menționez:

 • Iconița care plutește peste ecran nu se duce singură într-o parte când schimbi telefonul în profil landscape, ci rămâne în mijlocul ecranului, fiind nevoit să o muți manual,
 • Îți vine oarecum peste mână la început. Durează puțin până să te obișnuiești.

Bug-uri nu am întâlnit, iar aplicația nu s-a blocat vreodată. Nici nu e sugativă de baterie sau resurse, ceea ce e bine.

Consider că e o aplicație pe care ar trebui să o încerci. Intaleaz-o și joacă-te puțin pe acolo, poate devine aplicația ta preferată foarte repede :)

Canvy este made in Romania, fiind creată la Timișoara. Dacă dai peste vreo problemă în ceea ce privește setările, sau nu înțelegi cum poți face o chestie, intră pe canalul lor de YouTube – au ghiduri video pentru absolut orice ai nevoie.

About The Author

Adrian Bot

Îmi plac PPC-uri la fel de mult ca jocurile video. Marketing manager full time pentru o companie europeană și blogger part-time pe http://www.adibot.ro

4 Comments

 • Dan G

  Reply Reply 28/04/2017

  Am instalat-o. Abia astept sa vad cum ne impacam.

 • Eu inca merg pe ideile clasice de utilizare a telefonului. Am inceput sa fiu foarte grijulie fata de ce descarc. M-am trezit intamplator cu un malware de care nu mai pot scapa, dupa ce am tras o renumita aplicatie.

  • Echipa Canvy

   Reply Reply 12/05/2017

   Dvs. ati instalat aplicatia Canvy?
   Intelegem ca va referiti aici la o alta experienta, cu o aplicatie al carui nume nu il mentionati, corect?

   • Gabriel Ursan

    Reply Reply 12/05/2017

    Da, cu siguranta despre asta e vorba :) Canvy nu are nici un fel de mallware.

Leave A Response

* Denotes Required Field