Caut un dispozitiv care să redea sunet atunci când se deschide ușa

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Dacă se pricepe cineva aș avea nevoie de un pic de ajutor. Caut un dispozitiv care să redea sunet atunci când se deschide ușa. Probabil ceva pe bază de senzor. În momentul când se deschide o ușă la un spațiu comercial știu că se pot monta tot felul de clopoței sau țiuitori care să anunțe personalul din clădire că ușa de la intrare a fost deschisă și că un client tocmai a călcat pragul. Eu caut ceva mai mult de atât. Caut un dispozitiv care atunci când se deschide ușa să redea un sunet pe care îl aleg eu. Ceva scurt, nu știu, ceva de 3 secunde, dar să știu că pot alege eu sunetul. Adică în cazul în care vreau să decupez 3 secunde dintr-o melodie să pot reda acea bucată decupată ori de câte ori se deschide și se închide ușa la care am montat dispozitivul. Există vreun astfel de sistem audio cu senzor care să facă ce vreau eu? Dacă da, dați-mi o informație, un link, orice. Poate fi și link de afiliat. Promit că dacă e ceea ce caut cumpăr prin linkul de afiliat oferit. Mulțumiri anticipate!

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

6 comentarii la „Caut un dispozitiv care să redea sunet atunci când se deschide ușa”

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend