Sunet cand se deschide usa

Caut un dispozitiv care să redea sunet atunci când se deschide ușa

Dacă se pricepe cineva aș avea nevoie de un pic de ajutor. Caut un dispozitiv care să redea sunet atunci când se deschide ușa. Probabil ceva pe bază de senzor. În momentul când se deschide o ușă la un spațiu comercial știu că se pot monta tot felul de clopoței sau țiuitori care să anunțe personalul din clădire că ușa de la intrare a fost deschisă și că un client tocmai a călcat pragul. Eu caut ceva mai mult de atât. Caut un dispozitiv care atunci când se deschide ușa să redea un sunet pe care îl aleg eu. Ceva scurt, nu știu, ceva de 3 secunde, dar să știu că pot alege eu sunetul. Adică în cazul în care vreau să decupez 3 secunde dintr-o melodie să pot reda acea bucată decupată ori de câte ori se deschide și se închide ușa la care am montat dispozitivul. Există vreun astfel de sistem audio cu senzor care să facă ce vreau eu? Dacă da, dați-mi o informație, un link, orice. Poate fi și link de afiliat. Promit că dacă e ceea ce caut cumpăr prin linkul de afiliat oferit. Mulțumiri anticipate!

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

6 Comments

 • Cristi

  Reply Reply 08/04/2014

  Salut Gabi,
  uite o solutie ieftina si destul de eficienta. Chestia cu muzica ta … e mai complicat, ptr ca majoritatea alarmelor au niste buzz-uri, nu redau melodii.

  http://www.mypreciouskid.com/wireless-door-alarm.html

 • The Vlad

  Reply Reply 08/04/2014

  Arduino, my friend.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 08/04/2014

   Thx, dar trebuie să angajez pe cineva să facă asta :)

   • The Vlad

    Reply Reply 08/04/2014

    Cred ca gasesti programele deja facute.Iti trebuie doar cateva ore, nici macar consecutive, in care sa te joci cu el. As putea sa te ajut chiar eu pentru suma modica de 250 Euro. :S :D

    • Gabriel Ursan

     08/04/2014

     :) am găsit deja un coleg de la software care e bucuros să se joace cu așa ceva.

Leave A Response

* Denotes Required Field