Câte articole scrii pe blog lunar?

Te-ai întrebat vreodată câte articole scrii pe blog lunar? Mie mi-a trecut întrebarea asta prin minte și mi-am dat seama că cel mai simplu mod să văd câte articole am scris pe blog lunar este să activez din widget-ul de arhive afișarea contorului de articole. Astfel, în momentul când tu sau altcineva vrea să vadă arhivele dintr-o anumită lună, va apărea și numărul de articole scrise în acea lună. Eu folosesc în WordPress widget-ul de afișare a arhivelor în format drop-down (listă derulabilă) ca să nu am ditamai cârnațul de luni în arhivă. Privind la o statistică pe 16 luni, topul lunilor în care am fost cel mai harnic pe www.gabrielursan.ro arată cam așa: 1. Februarie 2013: 73 articole – 2,61 articole/zi; 2. Mai 2013: 66 articole – 2,13 articole/zi; 3. Ianuarie 2013: 64 articole – 2,06 articole/zi; 4. Mai 2012: 61 articole – 1,97 articole/zi și 5. Iunie 2013: 60 articole – 2 articole/zi. Voi v-ați gândit să calculați astfel de statistici? Câte articole scrii pe blog lunar?Cate articole scrii pe blog lunar

9 comentarii la „Câte articole scrii pe blog lunar?”

 1. Nu stiu cat de mult conteaza numarul. Conteaza clar calitatea, iar din punct de vedere cantitativ cred ca este importanta o anumita periodicitate penru ca vizitatorilor le place rutina. Se obisnuiesc sa intre in fiecare dimineata, sau in fiecare luni sau in fiecare sambata pe site-urile x, y si x. Din punctul acesta de vedere, contorul te ajuta sa vezi cam cat de constant reusesti sa fii in activitate si poate, de ce nu, care sunt lunile mai slabe din an pentru a gasi solutii de rezerva pentru perioadele respective.

  Răspunde
 2. Ideal este sa postam des articole premium din diverse domenii, dar care blogger non-antreprenor are timp de asa ceva? Din lipsa de timp apar si articole mici barfulite care mai mult incurca bloggerul.

  Una din prioritatile mele din acest an a fosy finalizarea temei. Mai am cateva chestii prin style de retusat si gata, termin. Din cauza citatelor postate zilnic sunt nevoit sa scriu cel putin un articol pe zi.

  Ritmul este stabilit de fiecare blogger in parte. Daca blogul devine o povara, mai devreme sau mai tarziu va fi abandonat.

  Răspunde
 3. Nu stiu cat conteaza lucrul asta. In primele luni eram cu ochii pe statistici, acum sunt cu ochii in alte parti, nu ma intereseaza cate articole sunt, ci plusul de informatie pe care il aduc, mesajul pe care il transmit, daca ajut pe cineva cu articolul meu. Nici macar pe Google Analtycs nu ma uit…

  Răspunde
 4. La mine e asa:
  Ianuarie 31
  Februarie 26
  Martie 27
  Aprilie 25
  Mai 22
  Iunie 24
  Iulie 12

  Trebuie sa imi revin la ritmul de la inceputul anului, pe care il cred si cel normal pentru mine.

  Răspunde
  • Trebuie doar dacă simți tu acest lucru. Să nu uităm că blogul personal ar trebui să fie o pasiune, o plăcere, o relaxare. La mine pur și simplu așa a ieșit. Dacă te uiți la print screen, vei observa și luni mai rușinoase :)

   Răspunde
   • Asa este, cum zici tu, dar am si eu target-urile mele, pe care incerc sa le indeplinesc, nu-i o obligatie sa scriu un articol pe zi, in multe zile puteam sa scriu, dar am preferat sa stau mai departe si sa privesc totul mai din exterior sa-i zicem asa :)

    Vad ca si tu ai avut perioade in care ai activat mai putin, dar totul e bine cand se termina cu bine :).

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.