Mulți încalcă regula asta de circulație în Galați

Mulți încalcă regula asta de circulație în Galați. Se dă poza de mai jos din Galați. Se recunoaște locul: zona stadionului Oțelul Galați, unde tocmai s-au refăcut străzile și liniile de tramvai. Se observă destul de bine semnul cu accesul interzis în poză, nu? Este vorba despre strada Siderurgiștilor din Galați, mai exact locul prin care tramvaiul virează la dreapta către stadionul Oțelul dacă privim pe direcția de mers dinspre strada Gheorghe Doja către stadion. Ei bine, pe vremuri se trecea foarte des pe interzis pe acolo. Acum se trece parcă și mai mult, chiar dacă semnul cu accesul interzis este parcă și mai vizibil. Una e să mai încalci câte o regulă de circulație care să nu producă riscuri foarte mari și alta este să încalci sistematic o regulă de circulație care te poate lăsa fără permisul de conducere în câteva secunde. Nu de alta, dar am auzit foarte mulți oameni care se plâng că sunt deranjați de cei care traversează strada Siderurgiștilor prin locul acela nepermis. Stă și omul regulamentar să facă la stânga când vine de la Ultimul Leu către Gheorghe Doja și hop apare câte unul mai deștept care le taie calea pe interzis tuturor. Mi s-a întâmplat și mie acest lucru. M-am uitat atunci în ochii șoferului și mi-am dat seama de două lucruri: 1. Știa că încalcă legea. 2. Nu îi păsa. Eu în locul Poliției Rutiere Galați aș plasa strategic câte un echipaj care să observe cât de des se trece prin locul acela nepermis, iar în maximum o lună de permise suspendate se va duce vestea că nu se trece niciodată pe acolo. Că regula asta de circulație este încălcată de cele mai multe ori de gălățenii care știu foarte bine ce fac, nu de oameni care vizitează ocazional Galațiul.incalca regula asta de circulatie in Galati

6 comentarii la „Mulți încalcă regula asta de circulație în Galați”

 1. Te simti mai atacat decat trebuia , in plus am criticat ideea si mentalitatea politistilor si nu persoana (ta). Intradevar in articolul de azi ai oferit si solutie..schimbarea sa plece de la fiecare dintre noi . Poate iti faci timp sa gasesti o alta solutie si pt problema intersectiei in cauza.

  Răspunde
  • Bogdan, nu mă simt atacat :). Scuze, dacă așa a părut. Soluție: s-o facă mai lată, că înspre Ultimul Leu este loc. Dacă tot au făcut bâlci cu reabilitarea drumurilor și a liniei de tramvai de acolo puteau să facă asta. Mi-e urât și mie că tre să fac tot rondoul ca să trec pe banda cealaltă :(.

   Răspunde
 2. Eu cred ca ți-ai greșit meseria.trebuia sa fi devenit „gabor” . Numai ei au mentalitatea de a ascunde radarele in boscheti…doar doar se mai lipesc de-o șpagă sau mai dau o amenda ridicol de mare. Bănuiesc ca nici nu ți-a trecut prin cap sa încerci sa găsești o soluție win-win pt aceasta problema.

  Răspunde
  • Ți se pare ok să te deranjez în trafic, iar eu să-ți zic să te faci gabor doar pentru că te-ai ofticat că ți-am tăiat un pic fața, te-am blocat sau nu ți-am dat prioritate?

   Răspunde
 3. Foarte adevarat si sunt de acord cu tine. Din pacate nu stiu cati politisti iti citesc blog-ul (nu ma leg de politisti in special, ci doar de faptul ca nu stiu cati oameni iti citesc blog-ul, si statistic din ei cati sunt politisti :) ). Oare exista vreo varianta de a trimite textul spre ceva mai vizibil pentru ei? De exemplu Viata Libera?

  Răspunde
  • Viața Liberă poate prelua fără probleme articole de pe http://www.GabrielUrsan.ro atât în ziar, cât și pe site-ul lor, atâta vreme cât menționează sursa, dar ei oricum fac treaba asta pentru că ei știu cu ce se mănâncă jurnalismul. Oricum, articolul meu nu cred că e atât de bun încât să fie preluat, însă poate fi un imbold pentru crearea unui articol despre subiect chiar de mass media locală. Inclusiv se poate filma de câte ori se trece pe interzis ca să se facă un colaj fain și să se dea la posturile locale TV. Iar în ceea ce privește Viața Liberă, știu cel puțin 2 persoane care au citit 100% sigur acest articol. Rămâne la latitudinea lor dacă vor recomanda subiectul mai departe sau nu.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.