Cât ține bateria la Galaxy S6 Edge Plus

Continui seria de articole legate de Samsung Galaxy S6 Edge+. Dacă tot îl am în teste prin programul Orange Smartphone Testers merită să vă țin la curent.

În acest articol voi vorbi despre cât ține bateria la Galaxy S6 Edge Plus. Jucăria vine cu un acumulator de 3.000 mAh. Un acumulator destul de bun, ar zice unii. Hai să vă povestesc eu despre el un pic.

Ca să nu o lălăi, am să vă spun din start. Galaxy S6 Edge Plus e un phablet. Toată lumea se așteaptă ca un phablet să aibă o autonomie mult mai mare decât alte smartphone-uri. Eu l-am testat în mai multe scenarii de utilizare.

Dacă îl folosești exact așa cum e. Adică cu ecranul lateral activat și cu toate notificările pe el. Te ține o zi de lucru. Îți pui baza în el că pleci cu 100% de acasă și că ajungi cu baterie pe la 8-9 seara de la muncă. Mă refer cu BTH activat și NFC (pe care nu îl folosește nimeni). Adică absolut tot activat pe el.

Dacă ești disperat după baterie. Adică, i-ai dezactivat ecranul lateral și NFC-ul. Te ține două zile boierește. Chiar dacă vorbești de pe el. Nu vorbitul de pe el consumă cea mai multă baterie.

Dacă ești un utilizator normal. Aici e oarecum și concluzia mea legată de baterie. Te ține o zi. Nimic mai mult. Dacă o arzi cu telefoane lungi și dese, mailuri, Facebook și alte chestii, poți să te bazezi pe Samsung Galaxy S6 Edge Plus o zi. Nu vei rămâne în panică la jumatea zilei că nu mai ai zeamă în el. Dar seara târziu când ajungi acasă trebuie să-l pui la încărcat. Repet, folosire normală, adică intensă în cazul meu. Folosire intensă înseamnă tot ce freacă lumea pe un telefon, mai puțin jocuri. Dacă joci jocuri (mai ales online) sigur reușești să-i faci capătul în 10 ore. Dacă programul tău de lucru e de 8 ore nu va fi o problemă. Dar presupunând că nu joci jocuri intens, te bazezi pe S6 Edge+.

Urmează să mai scriu despre cum se mișcă și ce poze face (aici va fi cel mai greu pentru că eu nu sunt un pozar de fel). Până acum am scris despre asta și despre ce citești acum.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „Cât ține bateria la Galaxy S6 Edge Plus”

  1. Salut…am si eu un edge plus si am constatat ca atunci cand sta in stand by consuma mult mai mult.asa daca.l butonez tine o zii…seara il opresc cu 35% si dimineata e stins complet…cand ii dau sa imi arate consumul bateriei…imi arata consum mare la sistem android…vreau sa va zic ca am o gramada de aplicatii oprite…ce sa aibe???..mersic

    Răspunde
  2. Daca tine o zi cu datele pornite si folosire medie spre intensa e in regula. Ma gandesc sa imi schimb S4 pe care il am, nu mai face fata bateria si trebuie sa il incarc la mijlocul zilei macar o ora sa nu am emotii seara. Sper sa fie o alegere buna…

    Răspunde
  3. Este super ok daca tine o zi. Ideea e sa tina o zi indiferent de utilizare…adica sa nu stai cu nici un stres….

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.