Cum să alegi cea mai bună pereche de căști over-ear?

Căutați de mult timp o pereche bună de căști over-ear, dar cu atât de multe opțiuni pe piață, vă chinuiți să vă dați seama care sunt cele mai bune?

Citind acest ghid de cumpărare, veți obține o idee clară despre care sunt cele mai importante aspecte pe care să le luați în calcul atunci cand cumpărați un model de căști.

Articolul este plin de chestii care trebuie luate în considerare și care cu siguranță vă vor ajuta să găsiți cel mai potrivit model pentru voi.

pastedGraphic.png

Pro căști over-ear

  • O mai bună izolare fonică,
  • În general, un sunt mult mai confortabile pentru uzură, reprezentând o bună achiziție
  • Rezistă mult mai bine în timp față de alte căști,
  • Recomandate din punct de vedere medical,  protejând mai bine urechile utilizatorilor,
  • De obicei, acestea distorsionează forma fizică a urechilor mai puțin decât căștile on-ear, ceea ce poate duce la un sunet mai natural.
pastedGraphic_1.png

Lucruri de luat în considerare atunci când cumpărați o pereche de căști over-ear

Comfort

Acum este timpul să luăm în considerare confortul. Când testați o pereche de căști, încercați să vă gândiți nu numai la modul în care sună, ci și la modul în care se simt.

În cazul în care se simt un pic voluminoase la început, sunt șanse ca acestea vor deveni inconfortabil pe parcursul a câteva ore – și, eventual, chiar să cadă atunci când vă întoarceți capul brusc.  

Funcții de bază

De asemenea, este important să aruncați o privirea asupra tuturor caracteristicilor pe care le deține echipamentul cu care îl veți cumpăra. Nu are rost să alegeți o pereche de căști pe baza componentelor pe care nu le veți utiliza – acestea vă pot crea un discomfort. 

Anularea zgomotului din jur

Anularea zgomotului este o altă funcție care trebuie să conteze pentru orice persoană care folosește căștile over-ear, indiferent de volumul la care persoana intenționează să asculte.

Și într-adevăr, există și unele modele care au setarea dinamică în aplicație, aceasta se schimbă de la „Scăzut” la „Standard” la „Ultra” în diferite scenarii, în funcție de expunerea la zgomot extern.

Greutatea

Căștile over-ear îți înconjoară urechile. Greutatea căștilor este un alt factor important pe care trenuie să îl luați în considerare. Tendința lansată de producători în zilele noastre este de a scoate modele cât mai ușoare, astfel că acestea să nu provoace niciun discomfort utilizatorului.

Căștile over-ear pot grele nu sunt recomandate pentru o folosire pe termen lung din cauză că toată presiunea inevitabilă de la bentiță este pe cap, nu pe urechi.

Cu toate acestea, o pereche de căști over-ear de top va fi capabilă să reziste în timp fără să vă încășzească urechile. Această tipologie este perfecta însa dacă lucrezi dintr-o cameră cu aer condiționat.

pastedGraphic_2.png

Dintre toate modelele pe care le-am examinat online, unele dintre cele mai bune căști over-ear sunt cu siguranță aceste căști HUAWEI freebuds studio. Elegante și, mai presus de toate, comfortabile, ele sunt capabile să combine cel mai bine un stil modern cu un design clasic.

Disponibil în negru și auriu, acest model se bucură de o reputație foarte bună pe piață, devenind la puțin timp de la lansare unul dintre echipamentele preferate ale cumpărătorilor.

Sună superb din ce scrie pe net, se descurcă foarte bine cu o gamă largă de melodii și genuri și este confortabil de purtat ore în șir.

Alte aspecte importante includ controlul sunetului ambiental pentru a auzi ce se întâmplă în jurul tău și vorbirea în chat pentru întreruperea automată a muzicii atunci când vorbești.

Concluzie

Deși toate acestea sunt lucruri bune de știut pe hârtie, nu recomand să vă cumpărați căștile fără a le testa mai întâi. Nu vei poți fi niciodată sigur cât de bine se potrivesc, cât de bine izolează și anulează sunetul sau cât de confortabil sunt doar căutându-le online.

pastedGraphic_3.png

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.