Cartea DotCom Secrets

Obține un exemplar gratuit a cărții de marketing online DotCom Secrets

Cartea DotCom Secrets este scrisă de Russell Brunson, deținătorul mai multor companii online. În 2016 Russell Brunson se situează pe locul 9 în topul celor mai influenți oameni din lume în industria internet marketingului. Eu am citit pe nerăsuflate cartea sa și un exemplar am dat chiar într-un giveaway de pe blog. Este o carte care îți deschide ochii în multe privințe oricât de mare și tare te-ai crede în domeniul internet marketingului. Am văzut la el pe Facebook că oferă cartea asta gratuit doar până Duminică, inclusiv. Ea în mod normal costă vreo 20 de dolari pe Amazon. Îți recomand să apuci un exemplar de aici. Trebuie doar să plătești transportul din SUA. Cartea sosește în cutia poștală și nu trebuie să stai la rând pe la poștă sau ceva de genul.Cartea DotCom Secrets

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

10 Comments

 • Tony

  Reply Reply 19/10/2016

  Tu ai platit transportul? Cat te-a costat?

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 19/10/2016

   Ăia 7 dolari și ceva. Plătit direct cu cardul. Sosit cartea în maxim 2 săptămâni direct în cutia poștală, fără să merg eu la poștă.

   • Tony

    Reply Reply 19/10/2016

    Super! Multumesc frumos!

    • Gabriel Ursan

     19/10/2016

     Cu plăcere! BTW, nice website you have there. Se vede că ai muncit un pic la el atât la content cât și la aranjarea în pagină.

 • Claudiu

  Reply Reply 19/10/2016

  Multumesc de tip. Am comandat acum si eu una.

 • Mirela

  Reply Reply 19/10/2016

  Comandat. Platit transportul cu cardul, totul ok.

 • Asteptam sa vina. Engleza mea e cam „de balta” :) , dar ma descurc eu cumva.

 • Tony

  Reply Reply 02/11/2016

  A venit cartea. Super tare! Mersi de pont!

Leave A Response

* Denotes Required Field