Obține un exemplar gratuit a cărții de marketing online DotCom Secrets

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Cartea DotCom Secrets este scrisă de Russell Brunson, deținătorul mai multor companii online. În 2016 Russell Brunson se situează pe locul 9 în topul celor mai influenți oameni din lume în industria internet marketingului. Eu am citit pe nerăsuflate cartea sa și un exemplar am dat chiar într-un giveaway de pe blog. Este o carte care îți deschide ochii în multe privințe oricât de mare și tare te-ai crede în domeniul internet marketingului. Am văzut la el pe Facebook că oferă cartea asta gratuit doar până Duminică, inclusiv. Ea în mod normal costă vreo 20 de dolari pe Amazon. Îți recomand să apuci un exemplar de aici. Trebuie doar să plătești transportul din SUA. Cartea sosește în cutia poștală și nu trebuie să stai la rând pe la poștă sau ceva de genul.Cartea DotCom Secrets

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

12 comentarii la „Obține un exemplar gratuit a cărții de marketing online DotCom Secrets”

    • O recomand cu drag în continuare și încă o am la loc de cinste în bibliotecă. Este o carte scrisă simplu și pe limba oricui din care are de învățat orice marketer, indiferent de nivelul de experiență.

      Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend