Care cred eu că va fi ora de începere a reducerilor de la eMAG

După cum am scris și aici, eMAG începe 3 zile de reduceri gen Black Friday prin intermediul campaniei Revoluția Prețurilor.

Pentru a păstra o doză de mister, dar și pentru a oferi șanse egale celor care vor să mai prindă în stoc cele mai reduse produse, cei de la eMAG nu au declarat oficial ora de începere a promoțiilor.

Însă dacă e să luăm cuvânt cu cuvânt ceea ce scriu ei în newsletter, respectiv ”Începem când se îngână noaptea cu ziua” putem face niște calcule. În București, soarele va răsare în dimineața zilei de 23 iunie 2015 la ora 05:31. Asta înseamnă că de la ora aia începe să se îngâne ziua cu noaptea. De aici putem trage concluzia că Revoluția Prețurilor nu va începe mai devereme de ora 05:31 (cu excepția, probabil, a aplicației de mobil eMAG unde reducerile vor fi afișate cu o oră mai devreme).

Probabil în jurul orei 06:00 dimineața vom începe să vedem reducerile, dar exact așa cum am scris și în titlu, e doar o părere de-a mea bazată pe o probabilitate logică.

Nu uitați să stați cu un ochi pe eMAG la prima oră. Eu trebuie neapărat să găsesc o ofertă bună la un frigider mic, dar sunt tare curios la ce preț va fi laptopul pe care tocmai mi l-am cumpărat ca să știu dacă mă voi zgâria un pic pe ochi sau nu :)

După cum vă ziceam, știu deja câteva chestii din interior precum că iPad Mini 16 GB va costa 899,99 lei în loc de 1.199,99 lei, combina frigorifică Samsung, 288 l, Clasa A+, Full No Frost, Argintiu va fi redusă cu 36%, adică va costa 1.599,99 lei, iar unele TV-uri Samsung de 80 cm vor fi la 1049,99 lei. Și nu cred că e vorba doar despre aceste exemple. Mai multe nu știu și recunosc că abia aștept să văd ce au mai pregătit anul aceasta în materie de reduceri. Ne vedem online de dimineață ;)

Iar campania aia cu #OaieCeSeIntampla pe care ați văzut-o pe Fb în ultima vreme este a lor.Oaie Ce Se Intampla

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Care cred eu că va fi ora de începere a reducerilor de la eMAG”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.