Card Crypto Binance – Pare cel mai bun card pentru criptomonede

După cum scriam în acest articol despre cum cumperi criptomonede, mi-am făcut cont și pe Crypto.com App pentru că m-a atras cardul lor de crypto. Totuși, am aplicat și pentru cardul Binance de crypto.

Din păcate s-au mai schimbat niște lucruri în ceea ce privește cererea de staking pe Crypto.com App, iar CRO token a scăzut în valoare. Mai jos este un grafic din momentul în care s-au anunțat modificările.

Evolutie CRO
Evolutie CRO

Deci dacă aveai CRO staked pe Crytpto.com App pentru a avea cardul Crypto.com împreună cu toate celelalte beneficii, valoarea stakeului tău de CRO scade. Asta scade profitabilitatea deținerii unui card.

Între timp, cardul de crypto de la Binance oferă cam aceleași beneficii de cashback cam în aceeași zonă de preț (bazată pe cât BNB ții pe card). Dar aici e și partea mai bună legată de BNB.

Nu contează unde ții BNB pe conturile tale de pe Binance pentru că poți să-l pui la treabă oricum în Launchpad pe Binance ca să-ți aducă dobânzi și când dormi (la 2 AM se procează auto-investurile flexibile).

Și mai sunt și alte produse pe Binance care îți pun BNB la treabă în timp ce îi ții pe card. Spre deosebire de CRO pe care trebuie să-i ții blocați 180 de zile pentru un card, la Binance nu trebuie să faci asta.

Pentru a obține cardul de crypto VISA de la Binance nu trebuie să blochezi BNB în staking așa cum trebuie să blochezi CRO în stakjing pentru cardul Crypto.com. Poți tranzacționa BNB oricând.

Iar acest lucru face cardul de crypto VISA de la Binance și mai atractiv deoarece dacă privim la performanța istorică a BNB, acest token crește foarte tare. Mai jos un grafic relevant ca evoluție BNB.

Evolutie BNB

Trebuie să recunoaștem că graficul de evoluție BNB (token Binance) arată mai bine decât graficul de evoluție CRO (token Crypto.com App).

Iar per total, se pare că cardul de crypto Binance oferă chestii mai faine decât cardul Crypto.com pentru simplul fapt că nu trebuie să-ți ții blocate tokenurile pentru o perioadă lungă de timp.

Singurele chestii care lipsesc de la cardul de crypto Binance sunt beneficiile adiționale precum reduceri sau subvenții de până la 100% la servicii precum Spotify sau Netflix, lounge-uri în aeroporturi etc.

Însă cardurile de crypto sunt abia la început și se vor îmbunătăți beneficiile oferite de fiecare. Se zvonește că cel puțin beneficii pentru Netflix vor veni foarte curând și pe cardul VISA Binance.

Card Crypto – Binance sau Cripto.com – Care e mai bun?

Card Crypto

Binance este cea mai mare platformă de trading de crypto din lume și acest lucru nu poate fi negat. Însă Crypto.com vine tare din spate și este foarte bine să existe o competiție acerbă.

În economia de piață, o competiție acerbă între furnizori înseamnă servicii mai bune pentru noi, consumatorii. Eu recomand să-ți pui mereu ouăle în mai multe coșuri, nu doar într-unul.

De aceea eu am cont și pe Binance și pe Crypto.com și pe . Ceea ce îți recomand și ție. Fă-ți cont pe toate cele 3 platforme chiar dacă nu ai de gând să tranzacționezi crypto acum. Nu se știe niciodată.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „Card Crypto Binance – Pare cel mai bun card pentru criptomonede”

    • Salut, Daniel! Sunt șanse mari să-l fi rătăcit Poșta Română și o variantă bună ar fi să mergi la oficiul poștal de care aparții și să întrebi. Eu am pățit așa cu câteva plicuri din alte țări.

      Răspunde
    • Salut! Intra pe contul tau Binance, acceseaza sectiunea Finance si apasa pe Binance Visa Card. De acolo apesi Get Started si urmezi instructiunile. Pentru a intra in posesia unui card Binance trebuie sa i minim nivelul 1 de verificare (adica sa le fi trimis lor poza cu buletinul, adresa etc.) Dar probabil ai facut deja asta.

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.