Când apare filmul World of Warcraft?

World of Warcraft este binecunoscutul MMORPG care se bucură încă de un succes imens în rândul fanilor de gen.

Pentru cei care nu ştiu ce înseamnă MMORPG, trebuie să menţionez că MMORPG înseamnă Massive Multiplayer Online Role Playing Game. E o adevarată lume virtuală acolo de care am fost cuprins şi eu la un moment dat.

Am reusit să scap de World of Warcraft :), însă recunosc că mai tânjesc uneori dupa o joacă cu prietenii. O dată sau de două ori pe an chiar mai cad în păcat :). Warriorul meu de level 85 (poate 90 în scurta vreme :)) mă aşteapta cuminte şi dornic de aventuri prin ţinuturile din WoW :).

Revenind la filmul artistic World of Warcraft pot spune că din toate căutarile mele pe internet nu am reuşit să găsesc o perioadă exactă de lansare. Am aflat că anul trecut au schimbat scenaristul sau directorului filmului (nu ştiu exact ce era), iar acest aspect mă duce cu gândul că nu vom vedea filmul WoW nici anul ăsta, chiar daca mulţi optimişti spun că in 2013 vom vedea WoW the movie pe marile ecrane.

Cand apare filmul World of Warcraft

Din păcate aceeaşi entuziasti spun de prin 2009-2010 încoace că filmul WoW tot va fi lansat şi nimic :(. Ar fi frumos să vedem filmul World of Warcraft în 2013, dar e puţin probabil din punctul meu de vedere.

Mi-am adus aminte de filmul World of Warcraft datorită trilogiei Lord Of The Rings pe care am terminat-o de revăzut ieri, ca azi să merg la The Hobbit pregătit aşa cum trebuie :).

Încep să-mi placă din ce în cel mai mult filmele de gen, iar în lipsa unei certitudini cu privire la lansarea filmului World of Warcraft aştept cu nerabdare să înceapă sezonul 3 din Urzeala Tronurilor. Primul episod din Game Of The Thrones ar trebui să ruleze din martie 2013 dacă informaţiile de pe internet sunt reale.

Totuşi, ştie cineva mai multe detalii despre când apare filmul WoW? Când ne vom putea înghesui oare la premiera filmului World of Warcraft :)?

P.S.: Nu vă obosiţi să căutaţi pe YouTube “wow the movie” sau “wow the movie trailer” pentru că veţi da numai de videoclipuri fake. Cel puţin eu aşa am păţit. Oricum, orice informaţie în plus despre filmul WoW este binevenită. Mulţumesc!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „Când apare filmul World of Warcraft?”

  1. imi aduc aminte ca jucam noaptea si in joc era tot noapte …ideea e ca in joc se facea ziua si ma trezeam ca era 7 dimineatza

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.