4 comentarii la „Cam asa se dezapezesc drumurile la Galati (comuna Smulti)”

 1. Atitudinea de nesimtire nu este numai in mediul rural ci si in cel urban…. iar oamenii care inca fac ceva sunt atat de putini ca ii numeri pe degete.M-am inscris de curand in GSDG cu intentia de a urmari starea drumurilor din oras si ce am descoperit acolo m-a dezamagit foarte tare: barbati… care nu stiu altceva decat sa se planga si sa se certe ca babele in nici un caz sa puna mana pe lopata, niste putori ordinare care se plimba prin oras si fac poze sa le puna pe facebook.Eu ca femeie mi-am dezapezit singura masina si impreuna cu cei din familie am facut loc sa o pot scoate pe strada, strada unde era deja dezapezit de cei de la primaria de care apartin.Situtia oamenilor din video e dramatica pentru ca am observat ca pe masura ce te departezi de oras satele si comunele sunt lasate tot mai mult in voia sortii :(

  Răspunde
 2. Prietene, în primul rand titlul nu se potrivește cu „articolul”. Nu Galați, județul Galați, unde în județul Galați numai tu știi. Probabil în goana ta după senzațional ai considerat ca locul nu e deloc important.

  Răspunde
  • Mulțumesc pentru feedback Vali. Chiar nu mi-am dat seama că va fi interpretat așa. Uite-te la restul articolelor și vei vedea că nu alerg după senzațional. Este vorba de comuna Smulți, județul Galați. Modific imediat și titlul. Mulțumesc încă odată pentru atragerea atenției.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.