Ca sa vedeti ce inseamna sa fii influencer

Edward Snowden (cel cu scandalul NSA, internet privacy și alte alea) avertizează utilizatorii să nu mai folosească Dropbox, Google sau Facebook dacă țin la viața lor privată. Cât se poate de logică treaba asta, pentru că cel puțin Facebook de asta e și folosit, să te expui. Totul bun și frumos până aici și deloc departe de adevăr cele menționate în articolul ăsta. E de remarcat totuși faptul că tipul recomandă SpiderOak ca alternativă sigură, adică îi face reclamă pe față. Nu zic că SpiderOak nu e bun, că nu l-am testat și nu știu prea multe despre el. Esența e alta. Ghiciți cam câți utilizatori noi de SpiderOak vor fi în perioada următoare? Probabil va fi un boom. Da, și cam asta înseamnă să fii influencer adevărat.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „Ca sa vedeti ce inseamna sa fii influencer”

  1. Sunt curios daca se poate afla cu cat a crescut SpiderOak si daca celelalte servicii au pierdut clienti de la declaratia lui Edward Snowden.

    Răspunde
  2. am citit si eu interviul si primul instinct a fost sa imi sterg aplicatia dropbox de pe toate device-urile….insa, am zis sa studiez mai mult problema si sa citesc mai multe pareri, inainte sa fac asta….

    Răspunde
  3. Nu știu cât este de îngredere serviciul SpiderOak, dar eu recomand Mega.co.nz și părerea mea este că acest serviciu este cel ami securizat din câte există.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.