Edward Snowden (cel cu scandalul NSA, internet privacy și alte alea) avertizează utilizatorii să nu mai folosească Dropbox, Google sau Facebook dacă țin la viața lor privată. Cât se poate de logică treaba asta, pentru că cel puțin Facebook de asta e și folosit, să te expui. Totul bun și frumos până aici și deloc departe de adevăr cele menționate în articolul ăsta. E de remarcat totuși faptul că tipul recomandă SpiderOak ca alternativă sigură, adică îi face reclamă pe față. Nu zic că SpiderOak nu e bun, că nu l-am testat și nu știu prea multe despre el. Esența e alta. Ghiciți cam câți utilizatori noi de SpiderOak vor fi în perioada următoare? Probabil va fi un boom. Da, și cam asta înseamnă să fii influencer adevărat.


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  6 replies to "Ca sa vedeti ce inseamna sa fii influencer"

  • Soacra

   Exact la asta ma gandeam… Am terminat de citit interviul acum 5 minute

  • Cristian

   Nu știu cât este de îngredere serviciul SpiderOak, dar eu recomand Mega.co.nz și părerea mea este că acest serviciu este cel ami securizat din câte există.

  • Daniel

   Citisem ceva stire ieri pe facebook despre asta si m-am incruntat putin, speriat chiar. Pe urma mi-a trecut, ca am uitat :D

  • GadgetWorld

   am citit si eu interviul si primul instinct a fost sa imi sterg aplicatia dropbox de pe toate device-urile….insa, am zis sa studiez mai mult problema si sa citesc mai multe pareri, inainte sa fac asta….

  • Andrei M.

   Sunt curios daca se poate afla cu cat a crescut SpiderOak si daca celelalte servicii au pierdut clienti de la declaratia lui Edward Snowden.

   • Gabriel Ursan

    Sunt convins că cel puțin în 30 de zile va scrie presa internațională și despre acest lucru. Mă rog, își vor da măcar cu părerea despre niște cifre.

Comentează la acest articol