Edward Snowden

Ca sa vedeti ce inseamna sa fii influencer

Edward Snowden (cel cu scandalul NSA, internet privacy și alte alea) avertizează utilizatorii să nu mai folosească Dropbox, Google sau Facebook dacă țin la viața lor privată. Cât se poate de logică treaba asta, pentru că cel puțin Facebook de asta e și folosit, să te expui. Totul bun și frumos până aici și deloc departe de adevăr cele menționate în articolul ăsta. E de remarcat totuși faptul că tipul recomandă SpiderOak ca alternativă sigură, adică îi face reclamă pe față. Nu zic că SpiderOak nu e bun, că nu l-am testat și nu știu prea multe despre el. Esența e alta. Ghiciți cam câți utilizatori noi de SpiderOak vor fi în perioada următoare? Probabil va fi un boom. Da, și cam asta înseamnă să fii influencer adevărat.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

6 Comments

 • Soacra

  Reply Reply 14/10/2014

  Exact la asta ma gandeam… Am terminat de citit interviul acum 5 minute

 • Cristian

  Reply Reply 14/10/2014

  Nu știu cât este de îngredere serviciul SpiderOak, dar eu recomand Mega.co.nz și părerea mea este că acest serviciu este cel ami securizat din câte există.

 • Daniel

  Reply Reply 14/10/2014

  Citisem ceva stire ieri pe facebook despre asta si m-am incruntat putin, speriat chiar. Pe urma mi-a trecut, ca am uitat :D

 • GadgetWorld

  Reply Reply 16/10/2014

  am citit si eu interviul si primul instinct a fost sa imi sterg aplicatia dropbox de pe toate device-urile….insa, am zis sa studiez mai mult problema si sa citesc mai multe pareri, inainte sa fac asta….

 • Andrei M.

  Reply Reply 17/10/2014

  Sunt curios daca se poate afla cu cat a crescut SpiderOak si daca celelalte servicii au pierdut clienti de la declaratia lui Edward Snowden.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 17/10/2014

   Sunt convins că cel puțin în 30 de zile va scrie presa internațională și despre acest lucru. Mă rog, își vor da măcar cu părerea despre niște cifre.

Leave A Response

* Denotes Required Field