Ca sa vedeti ce inseamna sa fii influencer

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Edward Snowden (cel cu scandalul NSA, internet privacy și alte alea) avertizează utilizatorii să nu mai folosească Dropbox, Google sau Facebook dacă țin la viața lor privată. Cât se poate de logică treaba asta, pentru că cel puțin Facebook de asta e și folosit, să te expui. Totul bun și frumos până aici și deloc departe de adevăr cele menționate în articolul ăsta. E de remarcat totuși faptul că tipul recomandă SpiderOak ca alternativă sigură, adică îi face reclamă pe față. Nu zic că SpiderOak nu e bun, că nu l-am testat și nu știu prea multe despre el. Esența e alta. Ghiciți cam câți utilizatori noi de SpiderOak vor fi în perioada următoare? Probabil va fi un boom. Da, și cam asta înseamnă să fii influencer adevărat.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

6 comentarii la „Ca sa vedeti ce inseamna sa fii influencer”

  1. Nu știu cât este de îngredere serviciul SpiderOak, dar eu recomand Mega.co.nz și părerea mea este că acest serviciu este cel ami securizat din câte există.

    Răspunde
  2. am citit si eu interviul si primul instinct a fost sa imi sterg aplicatia dropbox de pe toate device-urile….insa, am zis sa studiez mai mult problema si sa citesc mai multe pareri, inainte sa fac asta….

    Răspunde
  3. Sunt curios daca se poate afla cu cat a crescut SpiderOak si daca celelalte servicii au pierdut clienti de la declaratia lui Edward Snowden.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend