Am de dat 3 coduri la antivirusul F-Secure Safe

Am primit 3 coduri la antivirusul F-Secure Safe și m-am gândit să le fac cadou cititorilor. Ca primești o astfel de licență trebuie să-mi lași un comentariu la acest articol în care să-mi spui ce caracteristici apreciezi la antivirusul F-Secure. Vor fi alese 3 comentarii care relevă cât de mult își doresc această licență autorii acestora. Fiecare licență e pe 1 an de zile și poate fi activată simultan atât pe PC/laptop cât și pe smartphone/tabletă. Câștigătorii vor fi aleși la finalul acestei săptămâni, când voi face update la acest articol. Update: licențele merg la Adrian, Daniel și Donkfather.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

9 comentarii la „Am de dat 3 coduri la antivirusul F-Secure Safe”

 1. Nu sunt adeptul antivirusilor.. pentru ca incarca sistemul degeaba si pentru ca windows 8/8.1 au un windows defender foarte bun. Sunt curios ce aduce nou acest antivirus :)

  Răspunde
 2. Este util pentru ca pot proteja atat laptopul cat si smartphone-ul. O utilitate buna este si solutia anti-furt.

  Răspunde
 3. Prima data cand aud despre acest antivirus. Pana acuma foloseam avira, in prezent folosesc Avg. Nu mi-ar strica o licenta, am nevoie pentru smartphone daca ar fi si cu localizare in caz de furt ar fi superb.

  Răspunde
 4. Am folosit F-Secure o perioada (cand aveam Windows). Acum folosesc Linux (mai precis Ubuntu). Arata aproximativ ca Windows, se foloseste cam ca Windows, dar nu are probleme cu virusii (majoritatea nu si-au dat seama ca nu este Windows, m-au intrebat cum am modificat aspectul de la Windows 7.
  Chiar daca nu este nevoie, am si eu un antivirus, Comodo pentru Linux (preventiv).

  Răspunde
 5. Despre antivirusul F-Secure nu pot spune nimic, deoarece nu am avut posibilitatea sa am un soft cu licenta, pana acum folosind alt antivirus in versiune free, dar mi-ar placea sa-mi pot face o parere si despre antivirusul F-Secure atat pe PC cat si pe smartphone.

  Răspunde
 6. F-secure ca antivirus îl folosesc de 11 ani. Am rezolvat foarte multe probleme până acum pentru multe persoane. Se pot spune multe lucruri foarte bune despre acest antivirus, dar cel mai important lucru pe care vreau să-l spun…desigur contează programul în sine, dar cel mai important şi mai important conteza echipa care lucrează pentru antivirus.
  Ei bine echipa de la F-secure nu m-a dezamăgit în aceşti ani. Sunt foarte consecvenţi şi se ţin de treabă când este vorba de a identifica viruşi noi şi de a găsii soluţii pentru dezinfectare, şi când spun se ţin de treabă înseamnă că de cele mai multe ori sunt primii care găsesc fel de fel de viruşi noi, şi pe cât de noi pe atât de periculoşi.
  Ca funcţii este foarte dezvoltat şi include un firewall excelent. Da un firewall care te alertează şi blochează toate încercările de pătrundere în calculatorul tău de pe internet prin scanare etc.
  Acum despre F-secure Safe, este o soluţie ce te ajută să-ţi protejezi pc-ul (laptop sau desktop) telefonul (dacă este smarphone) şi tableta cu un singur program.
  Ei ce ziceţi aveaţi nevoie de aşa ceva? Cine nu are? Şi mai ales când este vorba de un produs F-secure şi o echipă foarte serioasă.
  F-secure Safe conţine module antivirus, antimalware, antispam, parental control şi firewall-ul de care vorbeam şi despre care eu cred că este foarte bun. Să nu credeţi că celelalte module nu sunt la fel de bune, sunt foarte bune. Antivirusul F-secure te scapă de orice virus uneori cu restart daca este necesar. Practic vă rog să mă credeţi că în 11 ani nu am întâlnit problemă de viruşi pe pc pe care să nu o pot rezolva cu F-secure. Ce nu poate rezolva sunt viruşii de mbr (dar aici nu te ajuta nici un alt antivirus) , şi aici ai nevoie de un tehnician nu cu experienţa să-ţi rescrie mbr-ul… ci cu experienţa să-şi dea seama că de acolo vine sau revine problema… Dacă problema este un pic mai gravă se găsesc pe site-ul F-secure.com nişte tools pentru anumiţi viruşi mai deosebiţi.
  Nu că mă întind la scris, dar o să vedeţi că acest antivirus nu şterge fişiere aiurea. Indiferent de fisier, sterge, redenumeste, dezinfectează doar dacă sigur are cod de virus… deci cum să vă explic eu… vă cam respecta serios oamenii ăştia, pentru cine înţelege.
  F-secure Safe nu are soluţie de back-up nici locală nici remote online, este o suită antivirus, cu module foarte puternice de protectie necesare oricărei familii, sau ideale pentru orice birou.
  Ca o paranteză vă spun că a trebuit să-i refac tot calculatorul cu poze filme cu tot tot tot ce avea in el nepoată-mii acum doi ani, doar pentru că taică-său a intrat să ia bilete pentru mare pe site-ul unei agenţii din Bucureşti cu serverul virusat. Am lucrat cam 2 zile şi tot cu F-secure am devirusat în timp ce recuperam datele de pe partiţiile “zburate”.
  Deci o suită F-secure Safe îşi are rostul pe orice calculator conectat la net sau pe care mai vine cineva cu un stick, un cd, un dvd de pe un alt calculator virusat…ştiţi şi voi cum “se face rost de viruşi” când nu ai, nu?
  Nu are tune-up, dar pe soluţia pentru smartphone are un modul de protecţie a datelor pe laptop în cazul în care este furat, şi încă o chestie destul de importantă este că dacă cineva din familie de exemplu copii folosesc tableta sau telefonul şi au instalat F-secure Safe poţi să vezi unde sunt, adica-i localizezi foarte usor.
  Mai are şi Browsing Protection pentru navigare sigură pe internet dar şi Banking Protection pentru că acum foarte mulţi ne gestionam conturile bancare de acasă.
  O să găsiţi mai multe lucruri interesante în acest program, are şi application control şi multe alte setări, de scanare programată la o anumită zi din săptămâna ora etc.
  Este foarte uşor de folosit, (se integrează în meniul contextual), astfel că dacă ai o arhivă de pe un mail poţi să o descarci click dreapta şi scan nume fişier for Viruses, o deschide şi o scanează în siguranţă fără să-ţi afecteze calculatorul. În acelaşi fel cu click dreapta poţi să scanezi orice folder sau partiţie, unitate optică sau stick usb.
  Verifică singur paginile pe care le vizualizezi pe internet, şi rulează în background fără să-ţi “sufoce calculatorul”, căutând viruşi pe tot ce ataşezi pe usb, cititor de carduri etc.
  Dacă ai avut răbdare să citeşti până aici îmi permit să dau un sfat:
  Nu ataşaţi nimic în grabă pe usb (stick-uri, hdd-uri externe), nu introduceţi discuri în unităţile optice, nu introduceţi carduri în cititoarele de carduri până când nu vedeţi clar că a pornit sistemul de operare complet şi antivirusul rulează. Dacă din grabă sau neglijenţă procedezi altfel, şi sunt virusate, nici un antivirus nu te poate proteja, deoarece virusul pleacă în calculator înainte ca antivirusul să fie pornit şi astfel am văzut multe persoane plângând la recuperare şi devirusare date că au plătit licenţe pentru antiviruşi şi tot degeaba…
  Acum o să vorbesc de un lucru mai puţin plăcut…
  Este foarte util F-secure Safe mai ales la noi unde trebuie să recunoaştem că se cam fură uşor tablete, telefoane şi laptopuri nu? Ei bine cu acest program instalat pe cele trei, găseşti şi localizezi foarte uşor unde se afla obiectul furat. Mai trebuie să mergi doar la poliţie să spui unde este si te vor ajuta.
  Spor la navigare, depanare, îngrijire copii, devirusare, online banking şi online shoping cu F-secure Safe vă doresc!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.