Dacă nu ai apucat încă să-ți pui bani deoparte pentru Black Friday, merită să te gândești cât mai repede la un buget de cumpărături pentru această perioadă, deoarece Black Friday începe anul ăsta un pic mai devreme, adică pe 21-22 noiembrie 2013. Partea bună a lucrurilor este că dacă dai comandă de ceva în noaptea dintre 21 și 22 noiembrie ai un pic de timp la dispoziție să plătești la livrare deoarece produsele comandate vor sosi cel mai devreme în săptămâna 25 – 29 noiembrie. Deci, rețineți, anul ăsta Black Friday începe pe 22 noiembrie. Unele magazine online vor menține promoția pe tot parcursul weekend-ului, iar altele vor lichida cele mai importante stocuri încă de la primele ore ale dimineții de 22 noiembrie (vezi eMAG). Deci, dă un click aici ca să-ți alegi ceva de pe eMAG din timp și să urmărești dacă produsul va face parte din promoția lor de Black Friday. În plus, am pus pe această pagină (în curând link cu roșu – să văd dacă am voie să pun – Update: yeee – am voie – vizitați linkul anterior și vedeți toate magazinele) cele mai importante magazine online care vor avea promoții de Black Friday și nu numai. Spor la cumpărături vă doresc! Bani să fie, că dorințe avem cu duiumul :). Abia aștept să aflu ce deal bun ați prins ;).


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  13 replies to "Black Friday se mută pe 22 noiembrie"

  • Yamasha

   Eu mi-am alocat 5000 lei pentru Black Friday. Nu stiu daca ii voi cheltui pe toti, doar daca merita.
   Ma gandesc sa imi schimb dslr-ul, un blit, o lampa, chiar o tableta daca e la pret bun…
   Vreau sa imi iau concediu vineri…sa vanez oferte :)

   • Gabriel Ursan

    Tu vorbești serios? 5.000 lei e o sumă! Serverele comercianților fie cu tine :)!

    • Yamasha

     Am zis ca nu sunt sigur daca ii voi cheltui pe toti. Lucrez si eu cu preturile, cam stiu unde au umflat preturile, daca produsele pe care le astept vor fi la oferta de nerefuzat voi aloca banii, daca nu… pot ramane pe card.
     ma oftic ca luna trecuta, cand mi-am luat obiectivul(3500 lei), n-am reusit sa dau nimanui comisionul…

   • Petre

    Cu ce vrei sa-l schimbi ?

  • George Draghici

   prea multa reclama..

  • dan-t

   Deci… Black Friday nu poate incepe mai devreme sau mai tarziu deoarece ea este aleasa dupa o regula clara (http://www.theblackfriday.com/when-is-black-friday.shtml) cu exceptia Romaniei (si probabil altor tari une promotiile sunt intelese dupa ureche sau dupa interese) unde se vede ca nici „ofertele” nu sunt oferte si nici regulile nu sunt respectate. Eu as folosit exact un titlu pe care cred ca l-am auzit undeva – „unele magazine au furat startul de Black Friday”.

   • Gabriel Ursan

    Opa, nu știam că treaba este reglementată la nivel internațional. În acest caz chiar s-a furat startul. Sper să nu se întâmple anul asta la fel și cu Crăciunul, care ar putea începe lejer pe 18 decembrie în România :).

    • dan-t

     Corect am avea si concediu mai mare si postul un pic mai mic…

  • Cristi

   Black Friday la noi e doar cu numele pentru ca reducerile sunt doar in mintea cumparatorului :) Mult prea multa promovare, parerea mea .

   • Gabriel Ursan

    Anul trecut eMAG a avut reduceri foarte bune. Singura problemă e că site-ul a stat mai mult căzut și că cele mai reduse produse s-au dat foarte repede.

Comentează la acest articol