Black Friday se mută pe 22 noiembrie

Dacă nu ai apucat încă să-ți pui bani deoparte pentru Black Friday, merită să te gândești cât mai repede la un buget de cumpărături pentru această perioadă, deoarece Black Friday începe anul ăsta un pic mai devreme, adică pe 21-22 noiembrie 2013. Partea bună a lucrurilor este că dacă dai comandă de ceva în noaptea dintre 21 și 22 noiembrie ai un pic de timp la dispoziție să plătești la livrare deoarece produsele comandate vor sosi cel mai devreme în săptămâna 25 – 29 noiembrie. Deci, rețineți, anul ăsta Black Friday începe pe 22 noiembrie. Unele magazine online vor menține promoția pe tot parcursul weekend-ului, iar altele vor lichida cele mai importante stocuri încă de la primele ore ale dimineții de 22 noiembrie (vezi eMAG). Deci, dă un click aici ca să-ți alegi ceva de pe eMAG din timp și să urmărești dacă produsul va face parte din promoția lor de Black Friday. În plus, am pus pe această pagină (în curând link cu roșu – să văd dacă am voie să pun – Update: yeee – am voie – vizitați linkul anterior și vedeți toate magazinele) cele mai importante magazine online care vor avea promoții de Black Friday și nu numai. Spor la cumpărături vă doresc! Bani să fie, că dorințe avem cu duiumul :). Abia aștept să aflu ce deal bun ați prins ;).

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

13 comentarii la „Black Friday se mută pe 22 noiembrie”

 1. Black Friday la noi e doar cu numele pentru ca reducerile sunt doar in mintea cumparatorului :) Mult prea multa promovare, parerea mea .

  Răspunde
 2. Deci… Black Friday nu poate incepe mai devreme sau mai tarziu deoarece ea este aleasa dupa o regula clara (http://www.theblackfriday.com/when-is-black-friday.shtml) cu exceptia Romaniei (si probabil altor tari une promotiile sunt intelese dupa ureche sau dupa interese) unde se vede ca nici “ofertele” nu sunt oferte si nici regulile nu sunt respectate. Eu as folosit exact un titlu pe care cred ca l-am auzit undeva – “unele magazine au furat startul de Black Friday”.

  Răspunde
 3. Eu mi-am alocat 5000 lei pentru Black Friday. Nu stiu daca ii voi cheltui pe toti, doar daca merita.
  Ma gandesc sa imi schimb dslr-ul, un blit, o lampa, chiar o tableta daca e la pret bun…
  Vreau sa imi iau concediu vineri…sa vanez oferte :)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.