Black Friday la clinicile de estetică și beauty. Ce oferte sunt anul ăsta? Super vești la orizont!

Black Friday se sărbătorește și la clinicile de estetică și beauty cu oferte la tratamente faciale de întinerire, tratamente corporale de slăbire, epilare laser sau injectări estetice cu acid hialuronic.

Iată ce oferte sunt disponibile anul acesta la aBeauty Clinique, adică în cea mai mare rețea de clinici de estetică și beauty din România, adică în orașe precum București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea și Timișoara.

Black Friday Tratamente Slăbire

Cum slabesti rapid

Poza asta de mai sus e cu mine și e relativ recentă. Zic relativ pentru că între timp am ajuns să am și mai multă masă musculară. Călătoria mea nu a inclus doar tratamente corporale de slăbire, ci și un alt stil de viață, sport, citit și odihnă.

Mai multe despre asta am povestit în cartea mea, ”De ce nu”, care apropos` e și ea disponibilă aici cu preț special de Black Friday, autograf, transport gratuit și 10% reducere.

Revenind la subiect, pot spune că în rețeaua de clinici aBeauty Clinique găsești în acest moment cele mai bune oferte la tratamente premium de slăbire, adică la tratamente de slăbire care chiar dau rezultate și care nu te fac să pierzi timpul prin saloane.

Aruncă o privire mai jos și apasă pe una dintre imaginile cu oferta care îți face cu ochiul pentru a ajunge direct la categoria de Black Friday unde în perioada 9-14 noiembrie vei putea cumpăra servicii de beauty, estetică și înfrumusețare de Black Friday.

Black Friday Anticelulita
Black Friday Slabire
Black Friday Tonifiere
Black Friday Epilare Laser

Însă dacă nu te interesează ofertele Black Friday la procedurile de slăbire, anticelulită, antilaxitate sau tonifiere musculară, să știi că poți găsi oferte foarte bune de Black Friday și la tratamentele faciale de întinerire, antirid, anticearcăn, injectări buze cu acid hialuronic sau toxină botulinică.

Black Friday Tratamente Faciale și Injectări Acid Hialuronic

La fel ca și mai sus, dacă te interesează să vezi și să cumperi o ofertă de Black Friday la tratamente faciale de întinerire, hidratare, antirid, anticearcăn, antipete, antiroșeață sau antiaging, apasă pe categoria de produse din imaginile de mai jos pentru a vedea promoțiile.

Black Friday Antirid
Black Friday Acid Hialuronic Buze
Black Friday Tratamente Faciale
Black Friday Tratamente Estetice

Concluzie Black Friday Beauty

Black Friday este o sărbătoare a vânzărilor de care merită să profiți fără remușcări dacă e vorba de tratamente corporale sau faciale. Pentru că a fi o persoană frumoasă, sănătoasă și încrezătoare este o investiție, nu o cheltuială inutilă pe un obiect care își pierde valoarea.

În calitate atât de partener cât și de client al serviciilor aBeauty Clinique, îți recomand această rețea de clinici de estetică și beauty (e chiar cea mai mare rețea din România) pentru că găsești servicii premium acolo care îți oferă fericire prin rezultate, fără să pierzi timpul.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.