Bitdefender pentru Mac merită o tură

Pentru că deși crezi că Mac-ul e imbatabil și nu popate lua viruși, te mai poți pricopsi cu mallware. Eu tocmai mi-am instalat Bitdefender pentru Mac din App Store și i-am dat o scanare ”deep” cu permisiuni complete. Se pare că mi-a găsit vreo două bâzdâgănii prin computer, deși eu sunt foarte atent. Păreau că sunt prin atașamentele unor mailuri stocate, ceea ce nu mă miră la cât de multe mailuri primesc. Dacă ai Mac, uite link aici.Captură de ecran din 2016.01.20 la 20.26.32

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comments

 • chestiiutile

  Reply Reply 21/01/2016

  Eu nu am antivirus pe niciun mac. Nu au fost probleme până acum chiar dacă sunt modele mai vechi…

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 21/01/2016

   Nici eu n-am avut probleme, adică nu mergea greau sau ceva, dar am vrut să rulez o scanare de test și iată că a descoperit ceva :)

 • Pavel

  Reply Reply 22/01/2016

  Folosesc Mac Os de ceva timp, nu am avut probleme cu virusi sau ceva de genul. Dar am sa ii dau o scanare si eu, poate gasesc si eu ceva…

 • Eu folosesc Linux Mint si Ubuntu (pe alt laptop). Se spune ca Linux este mai bine protejat impotriva virusilor, dar eu tot folosesc un antivirus. Spre rusinea mea, trebuie sa spun ca nu am reusit sa instalez Bitdefender (versiunea pentru Linux).

Leave A Response

* Denotes Required Field