Bitdefender pentru Mac merită o tură

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Pentru că deși crezi că Mac-ul e imbatabil și nu popate lua viruși, te mai poți pricopsi cu mallware. Eu tocmai mi-am instalat Bitdefender pentru Mac din App Store și i-am dat o scanare ”deep” cu permisiuni complete. Se pare că mi-a găsit vreo două bâzdâgănii prin computer, deși eu sunt foarte atent. Păreau că sunt prin atașamentele unor mailuri stocate, ceea ce nu mă miră la cât de multe mailuri primesc. Dacă ai Mac, uite link aici.Captură de ecran din 2016.01.20 la 20.26.32

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Bitdefender pentru Mac merită o tură”

  1. Folosesc Mac Os de ceva timp, nu am avut probleme cu virusi sau ceva de genul. Dar am sa ii dau o scanare si eu, poate gasesc si eu ceva…

    Răspunde
  2. Eu folosesc Linux Mint si Ubuntu (pe alt laptop). Se spune ca Linux este mai bine protejat impotriva virusilor, dar eu tot folosesc un antivirus. Spre rusinea mea, trebuie sa spun ca nu am reusit sa instalez Bitdefender (versiunea pentru Linux).

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend