Bani să ai, că o casă găsești pe internet

Mă uitam zilele acestea pe internet și căutam să văd ce mai poți cumpăra pe internet. Cred că nu există obiect pe care să nu-l găsești în vreun magazin online. Putem cumpăra cărți, telefoane, calculatoare, ceasuri, biciclete, role, mingi, zahăr, ulei, flori și chiar case. Totul de pe internet, intrând pe Google și căutând ceea ce ne dorim, apoi cu câteva click-uri dăm comanda iar în cel mult 2-3 zile curierul ne bate la ușă și ne aduce ceea ce am comandat. Mă rog, o casă nu poate fi adusă prin curier dar înțelegeți voi.

Chiar și până să apară tot felul de site-uri de imobiliare era ușor să îți găsești o casă. Nu trebuia decât să mergi la o agenție de imobiliare iar aceștia îți prezentau ofertele pe care le au iar dacă te atrăgea vreuna din ele, mergeai să vezi casa cu proprii tăi ochi. Acum, e puțin mai simplu deoarece nu mai ai drumul ăla până la agenție de făcut ci nu trebuie decât să intri pe un site  și să te uiți la câteva poze cu cu case sau apartamente.

Este mai rapid de găsit o casă pe internet mai ales pentru faptul că site-urile de imobiliare dispun de tot felul de unelte care ne ajută să selectăm diferite criterii precum orașul în care dorim să ne cumpărăm casa, cartierul, mărimea apartamentului sau a casei, criterii legate de preț șamd. Pe scurt, cu câteva clickuri ne putem găsi exact casa pe care o visam atunci când eram mici și ne doream să scăpăm de certurile și observațiile părinților.

Pe internet poți găsi orice tip de casă îți dorești. Am găsit astăzi de la case simple, bătrânești de prin sate din România, până la fel și fel de case și apartamente din complexe rezidențiale a căror prețuri sunt cu siguranță puțin mai mari. Totuși nu avem ce să criticăm deoarece aici se aplică vorba aia:  dai un ban dar stai în față.

Concluzia este simplă. În ziua de azi nu trebuie decât să ai bani și internet și vei putea găsi orice. Fie că îți cauți de lucru sau vrei să te muți în propria ta casă, tot ce ai de făcut este să intri pe Google și să cauți ceea ce îți dorești și cu siguranță vei găsi. Vă dați seama cât timp economisim datorită acestei evoluții a tehnologiei și a internetului precum și de câte drumuri scăpăm?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Bani să ai, că o casă găsești pe internet”

  1. Vezi că în semnătură, pe blog de cărţi, ai folosit diacritice şi nu duce unde trebuie cu copy-paste cum fac toţi. Tot acolo ar fi fain dacă la titluri ai folosi ceva font care ştie diactitice. Succes!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.