Asus ZenBook Rose Gold

Asus ZenBook Rose Gold este un ultrabook de lux, iar culoarea Rose Gold este o culoare exclusivistă care nu se găseşte în România, sau cel puţin nu am găsit eu încă. Pe această cale, vă rog să-mi oferiţi o soluţie de a achiziţiona acest model de laptop de 13.3 inchi, neapărat pe această culoare, cu cea mai performantă configuraţie existentă.

Puteţi să-mi daţi mail, să-mi lăsaţi comentarii cu linkuri de afiliat, cum vreţi voi, numai să-mi oferiţi o soluţie în acest sens pentru că am pe cineva care îşi doreşte destul de mult un astfel de ultrabook şi este dispus să îl cumpere. Este vorba despre o persoană apropiată mie pe care vreau să o ajut.

Că să fiu cât mai specific trebuie să vă menţinonez că laptop-ul poartă denumirea completă de Asus ZenBook™ UX31 (Ultrabook™), iar cea mai puternică configuraţie este compusă dintr-un procesor Intel® Core™ i7 2677M, RAM DDR3 1333MHz 4GB, SSD 256GB şi acumulator de 50W. Ăsta ar fi esenţialul, pentru că detaliile complete pot fi văzute pe siteul oficial Asus ZenBook, aici.

În ceea ce priveşte varianta Rose Gold despre care discutăm acum, vă învit să priviţi nişte fotografii ca să vă formaţi o opinie completă despre acest laptop dacă tot aţi ajuns să citiţi acest articol.

Asus ZenBook Rose Gold - poza 1

Asus ZenBook Rose Gold - poza 2

Asus ZenBook Rose Gold - poza 3

Asus ZenBook Rose Gold - poza 4

Asus ZenBook Rose Gold - poza 5

Ei, ce ziceţi? Nu ar fi genul de laptop pe care şi l-ar dori majoritatea persoanelor de sex feminin fără să le intereseze măcar ce e sub capota acestuia?

Dacă reuşesc să cumpăr un astfel de laptop pe o cale oficială, am să vă ţin la curent în cazul în care sunteţi interesaţi. Până atunci, aştept să mă ajutaţi cu sfaturi, cu linkuri, cu ce puteţi. Mulţumesc anticipat!

Apelez în mod special la prieteni din blogosferă care ştiu sigur că au ceva cunoştinţe despre aşa ceva: Claudiu Farcaş de la ElectroReview.ro, Mihai Palantin de la MadMike.ro, Dan Dragomir de la ComputerBlog.ro şi nu în ultimul rând, Daniel Chetroni de la DeviceR.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „Asus ZenBook Rose Gold”

  1. Pe mine unul Asus ZenBook nu m-a convins… datorita pretului. Da inteleg, este portabil, are o autonomie ridicata, e performant sau chiar foarte performant, dar 1000 Euro?! Asta a fost motivul pentru care am apelat la un Acer Aspire One 722, un portabil de 11.6 care se descurca excelent si costa doar 200 Euro. Asta e diferenta.

    Practic, laptop-ul imi place deoarece tastatura este absolut impecabila iar trackpad-ul este imens, insa tot nu sunt dispus sa investesc intr-un portabil 1000Euro, e mult, e foarte mult.

    Preturile ultrabook-urilor sunt extrem de piperate din simplul motiv ca au in spate o tehnologie noua, fiind foarte foarte subtiri, atat.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.