Apple va avea un eveniment pe 21 martie – posibil să prezinte un iPad nou și un iPhone

Apple tocmai a trimis invitații pentru o conferință de presă ce va avea loc pe 21 martie 2016 în campusul lor din Cupertino. Ca de obicei, Apple a lăsat un mesaj interpretabil pe invitațiile lor: ”Let us loop you in.

Evenimentul există deja sub formă de zvon de câteva săptămâni. Iată că s-a și concretizat. Cei de la Techcrunch se așteaptă deja la câteva chestii. Umblă vorba că cei de la Apple ar lucra la un nou iPhone. Cică acest iPhone ar avea un display de 4 inchi, ca cel de pe iPhone 5S, dar cu o cameră și un cip mai bun.

Mie personal mi-e greu să cred că vor lansa un nou model de iPhone. De obicei, ei lansează telefoane în toamnă. Nu se știe cum va fi numit. Un nume ar putea fi iPhone 5se (SE = special edition). Sub nici o formă nu cred că vor lansa modele superioare iPhone 6S sau iPhone 6S Plus. Cu siguranță vom vedea iPhone 7 abia în toamnă, nu mai devreme. Seria 6S e încă o serie foarte bună.

Apoi, vorbim despre un nou iPad, aspect care mie mi se pare destul de probabil. Tura trecută cei de la Apple au lansat iPad mini 4 și iPad Pro, dar nici un update la iPad Air 2. Acum ar fi un moment bun să lanseze un fel de iPad Air 3, adică o tabletă de 9.7 inchi.

Acum mai e o fază. Noul iPad ar trebui să fie compatibil cu noul Apple Pencil și ar trebui să fie dotat cu un conector smart, astfel încât să fie compatibil cu o husă cu tastatură. Adică putem vorbi mai degrabă un iPad Pro mai mic decât de un iPad Air 3.  Vom vedea.

Atunci când citim “Let us loop you in”, ne putem gândi și la ceva legat de Apple Watch. Totuși, majoritatea surselor și zvonurilor arată că e mult prea devreme să ne gândim la Apple Watch 2. Mai degrabă ar putea lansa ceva colaborări și parteneriate în zona fashion sau life style, decât să auzim de un nou model de Apple Watch. Interesant este totuși că Apple va avea acest eveniment într-o luni când ei prezintă de obicei chestii noi marțea. Numai că marți, pe 22 martie 2016, Apple va avea prima înfățișare în acel tam-tam ”Apple vs FBI” și de aceea au ales data de 21 martie pentru prezentare. Oricum, vom afla curând ce înseamnă “Let us loop you in”.

Apple 21 martie Let us loop you in

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

3 comentarii la „Apple va avea un eveniment pe 21 martie – posibil să prezinte un iPad nou și un iPhone”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.