Deși eMAG avea oricum o interfață excelentă pentru dispozitivele mobile, au lansat de ceva timp și aplicația pentru Android sau iOS. Din păcate, pentru noi afiliații, înțeleg că nu s-a găsit încă o modalitate de urmărire a linkurilor de afiliere și înregistrare a comisioanelor. Traficul de pe mobil este în creștere, cumpărăturile de pe mobil sunt în creștere. De aceea, sper ca în viitorul foarte apropiat să se găsească o soluție pentru asta.


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  6 replies to "Aplicatia eMAG si afilierea"

  • Petrus

   Cred ca nici nu se va face. Probabil ca asta este un semn ca afilierea este in declin si ca vor sa renunte usor, usor la ea. Sau… poate ca tehnic nu se poate face lucrul asta. Nu stiu…

  • Dan

   Afilierea nu este in declin. Pe amazon de exemplu merge tot mai bine afilierea. Vorbesc din experienta proprie. Nu vad de ce emag ar renunta la afiliere. Oricum sunt destule magazine de promovat si care au de castigat de pe urma afilierii.

   • Marius Cucu

    Si amazon are aplicatie daca nu ma insel. Exista vreo problema cu aplicatia lor? Din cate stiu acolo se inregistreaza comisioanele acolo…

    • Dan

     Stiu ca au o aplicatie dar parca o folosesc dezvoltatorii de aplicatii mobile. Nu sunt sigur daca este valabila si in cazul afiliatilor cu bloguri obisnuite. Eu oricum folosesc doar bloguri de review-uri etc si merge ok chiar daca perioada de recurenta e de doar 24 ore. Castigi multe comisioane din tot felul de alte vanzari de produse pe care nu le promovezi direct. In plus cu adsense poti castiga enorm pe un site nisat in engleza.

  • Catalin

   Sincer sa-ti spun Gabi, nu sunt atat de mare afliat eu la eMag, adica am cont, din cand in cand mai adaug si link-uri afiliate, dar in rest, cred ca mai mari castiguri am avut de la 2parale. Oricum, o sa deschid un magazin afiliat curand, si cred ca o sa pun link-uri de la emag pe asta.

  • Postolachi Dumitru

   Au scos și varianta optimizată pentru iPad, versiunea 1.1 din 15 aprilie 2015, dar merge mai greu decât versiunea pentru iPhone.

Comentează la acest articol