Aplicatia eMAG si afilierea

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Deși eMAG avea oricum o interfață excelentă pentru dispozitivele mobile, au lansat de ceva timp și aplicația pentru Android sau iOS. Din păcate, pentru noi afiliații, înțeleg că nu s-a găsit încă o modalitate de urmărire a linkurilor de afiliere și înregistrare a comisioanelor. Traficul de pe mobil este în creștere, cumpărăturile de pe mobil sunt în creștere. De aceea, sper ca în viitorul foarte apropiat să se găsească o soluție pentru asta.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

6 comentarii la „Aplicatia eMAG si afilierea”

 1. Cred ca nici nu se va face. Probabil ca asta este un semn ca afilierea este in declin si ca vor sa renunte usor, usor la ea. Sau… poate ca tehnic nu se poate face lucrul asta. Nu stiu…

  Răspunde
 2. Afilierea nu este in declin. Pe amazon de exemplu merge tot mai bine afilierea. Vorbesc din experienta proprie. Nu vad de ce emag ar renunta la afiliere. Oricum sunt destule magazine de promovat si care au de castigat de pe urma afilierii.

  Răspunde
   • Stiu ca au o aplicatie dar parca o folosesc dezvoltatorii de aplicatii mobile. Nu sunt sigur daca este valabila si in cazul afiliatilor cu bloguri obisnuite. Eu oricum folosesc doar bloguri de review-uri etc si merge ok chiar daca perioada de recurenta e de doar 24 ore. Castigi multe comisioane din tot felul de alte vanzari de produse pe care nu le promovezi direct. In plus cu adsense poti castiga enorm pe un site nisat in engleza.

    Răspunde
 3. Sincer sa-ti spun Gabi, nu sunt atat de mare afliat eu la eMag, adica am cont, din cand in cand mai adaug si link-uri afiliate, dar in rest, cred ca mai mari castiguri am avut de la 2parale. Oricum, o sa deschid un magazin afiliat curand, si cred ca o sa pun link-uri de la emag pe asta.

  Răspunde
 4. Au scos și varianta optimizată pentru iPad, versiunea 1.1 din 15 aprilie 2015, dar merge mai greu decât versiunea pentru iPhone.

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend