Apel către iubitorii de români valoroşi

În România avem mulţi cârcotaşi, corupţi, analfabeţi, idioţi, plângăcioşi, şmecheri, proşti, inculţi, nesimţiţi, etc. Aş putea continua enumeraţia, dar mă opresc aici. Şi Elveţia sau Germania are oameni de genul ăsta. Viaţa merge înainte. Ţara supravieţuieşte. Nimeni nu moare de foame la propriu. Există şanse de evoluţie. E ok.

Diferenţa apare atunci când vorbim de cum îşi apreciează o ţară oamenii valoroşi. El este Mihai Marinescu, pilot român de Formula 2.

Mihai Marinescu

Am aflat de la Petre Dalea că Mihai se află într-o situaţie dificilă în acest moment. Nu, nu are vreo boală incurabilă, din fericire, însă participarea la competiţiile de Formula 2 e destul de costisitoare şi are nevoie de un sponsor stabil. Am să citez la fel ca Petre, dintr-un articol de pe blogul lui Mihai.

Sunt surprins ca nimeni (cu potential bun de sponsorizare) nu vrea sa ni se alature!!! Am rezultate bune, sunt rapid, sunt constant, camerele de luat vederi ma urmaresc si cu toate acestea nu am un sponsor sigur pe care sa ma pot baza intreg sezonul si sa nu mai am stresul “voi participa sau nu la urmatoarea etapa?”

Eu înţeleg că bugetul de marketing a unor companii româneşti se îndreaptă mai degrabă către tricoul unor echipe din prima divizie, decât spre spoilerul unei maşini de Formula 2. Totuşi, cred că orice companie ar avea de câştigat din partea blogosferei româneşti dacă ar sponsoriza şi români cu adevărat valoroşi. Bloggerii apreciază performanţa, să ştiţi.

Şi, încet, încet, poate nu mai vedem pe prima pagină a publicaţiilor sportive un titlu despre un meci de fotbal insignifiant mai ales în ziua când echipa feminină de gimnastică obţine nişte rezultate de aur la Campionatul European de Gimnastică 2012.

Dacă sunteţi în asentimentul nostru şi doriţi să contribuţi la sprijinirea unui astfel de român valoros, puteţi prelua subiectul pe blogul vostru.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

8 comentarii la „Apel către iubitorii de români valoroşi”

  • Cu mare plăcere, pentru astfel de iniţiative oricând.

   Am încercat acum o zi sau două să-ţi las şi eu un comentariu la articolul tău, dar am primit o eroare. Nu ştiu de ce :(.

   Răspunde
   • Scuze, chiar mi se pare straniu!
    Mai păţesc şi eu asta pe unele bloguri. Posibil să fie o suprasarcină pe MySQL. Mi s-a întâmplat să trimit un comentariu, să se soldeze cu eroare să îl retrimit şi să apară la dublu…

    Răspunde
    • Da, deobicei se mai întâmplă din cauza hostingului. Aş fi încercat să postez de două ori dar nu mai era comentariul meu acolo şi era unul destul de lung. Oricum, important e ca mesajul nostru comun să aibă ecou acolo unde trebuie.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.