Astăzi am fost împreună cu soția mea la Cinema City Brăila și am văzut The Hobbit: The Desolation of Smaug. Asta e a doua parte din trilogia Hobbitul. Mie mi-a plăcut și prima parte, dar tura asta parcă filmul a fost și mai fain. S-a trecut destul de repede peste introduceri și prezentări, iar acțiunea și suspansul au fost la ele acasă. E un film pe care cred că îl vor urmări cu plăcere și cei care nu sunt fani ai genului. Spre exemplu, soției mele i-a plăcut foarte mult The Hobbit 2 și abia așteaptă a treia parte care va fi cel mai probabil lansată anul viitor pe vremea asta. În rest, mai multe nu vă zic pentru că nici mie nu-mi place să-mi povestească cineva un film înainte să-l văd. Bugetați-vă timp pentru vizionare: cam 2 ore și 40 de minute. Iar după ce vedeți Hobbitul 2, vă aștept aici cu impresii la cald ;).


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  4 replies to "Am văzut The Hobbit: The Desolation of Smaug"

  • Pato Basil

   l-am vazut azi :D la 16:00 :)). n-ai fost in sala, nu?

   • Gabriel Ursan

    Eu la 19:30. Te-am văzut că erai cu un prieten și treceai pe lângă KFC, dar eram la distanță mare și n-am strigat după tine :). Cum e, ți-a plăcut?

  • Olivia

   si la prima parte si acum la a doua m-am enervat teribil…exact cand a inceput actiunea aia mai mare, de eram cu sufletul la gura….final….abia astept partea trei, sper sa nu ma mai enervez:))))

Comentează la acest articol