Am văzut The Hobbit: The Desolation of Smaug

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Astăzi am fost împreună cu soția mea la Cinema City Brăila și am văzut The Hobbit: The Desolation of Smaug. Asta e a doua parte din trilogia Hobbitul. Mie mi-a plăcut și prima parte, dar tura asta parcă filmul a fost și mai fain. S-a trecut destul de repede peste introduceri și prezentări, iar acțiunea și suspansul au fost la ele acasă. E un film pe care cred că îl vor urmări cu plăcere și cei care nu sunt fani ai genului. Spre exemplu, soției mele i-a plăcut foarte mult The Hobbit 2 și abia așteaptă a treia parte care va fi cel mai probabil lansată anul viitor pe vremea asta. În rest, mai multe nu vă zic pentru că nici mie nu-mi place să-mi povestească cineva un film înainte să-l văd. Bugetați-vă timp pentru vizionare: cam 2 ore și 40 de minute. Iar după ce vedeți Hobbitul 2, vă aștept aici cu impresii la cald ;).

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Am văzut The Hobbit: The Desolation of Smaug”

  1. si la prima parte si acum la a doua m-am enervat teribil…exact cand a inceput actiunea aia mai mare, de eram cu sufletul la gura….final….abia astept partea trei, sper sa nu ma mai enervez:))))

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend