Am văzut The Hobbit: The Desolation of Smaug

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Astăzi am fost împreună cu soția mea la Cinema City Brăila și am văzut The Hobbit: The Desolation of Smaug. Asta e a doua parte din trilogia Hobbitul. Mie mi-a plăcut și prima parte, dar tura asta parcă filmul a fost și mai fain. S-a trecut destul de repede peste introduceri și prezentări, iar acțiunea și suspansul au fost la ele acasă. E un film pe care cred că îl vor urmări cu plăcere și cei care nu sunt fani ai genului. Spre exemplu, soției mele i-a plăcut foarte mult The Hobbit 2 și abia așteaptă a treia parte care va fi cel mai probabil lansată anul viitor pe vremea asta. În rest, mai multe nu vă zic pentru că nici mie nu-mi place să-mi povestească cineva un film înainte să-l văd. Bugetați-vă timp pentru vizionare: cam 2 ore și 40 de minute. Iar după ce vedeți Hobbitul 2, vă aștept aici cu impresii la cald ;).


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Am văzut The Hobbit: The Desolation of Smaug”

  1. si la prima parte si acum la a doua m-am enervat teribil…exact cand a inceput actiunea aia mai mare, de eram cu sufletul la gura….final….abia astept partea trei, sper sa nu ma mai enervez:))))

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend