50 de umbre ale lui Black

Am văzut Cele 50 de umbre ale lui Black, fără să văd niciodată Cele 50 de umbre ale lui Grey

Filmul Cele 50 de umbre ale lui Black este o parodie la celebrul film Cele 50 de umbre ale lui Grey. Chiar dacă eu n-am văzut niciodată Cele 50 de umbre ale lui Grey, mi-a plăcut parodia asta. Mi-am adus aminte de vremea când văzusem pentru prima dată seria de parodii Scary Movie. Despre Cele 50 de umbre ale lui Grey știu doar că multă lume a declarat că e un film prost. Nu degeaba a luat și o Zmeură de Aur în acest sens. Probabil că dacă și tu ai considerat că Cele 50 de umbre ale lui Gray a fost un film slab, vei considera Cele 50 de umbre ale lui Black o comedie simpatică (cu unele exagerări pe alocuri) și cu anumite faze mișto la care chiar vei râde dacă ți-a plăcut și seria Scary Movie.50 de umbre ale lui Black

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comments

 • trz

  Reply Reply 01/02/2016

  Din trailer pare o comedie buna,dar daca tu zici ca ca e doar o comedie banala ori ai dreptate ori nu iti plac comediile :)))

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 01/02/2016

   Păi nu e banală. E tare. Chiar prea tare pentru unii car sunt mai pudici :). Mie unul mi-a plăcut. A avut faze tari de tot la un moment dat :).

 • trz

  Reply Reply 01/02/2016

  App vezi ca vreau sa vad si alvin si veveritele daca scrii la fel si despre el sigur nu mai vad nici un film :))))

Leave A Response

* Denotes Required Field