Am sustinut o prezentare despre tratamente corporale la Doors Bistro Cafe Galati

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Tocmai am susținut o prezentare despre tratamente corporale la Doors Bistro Cafe în Galați. Da, știu că sună ciudat ”tratamente corporale” și ”eu” în aceeași propoziție, dar am zis că pot s-o fac și pe asta. Am avut, bineînțeles, un pic de emoții, dar overall cred că totul a decurs așa cum trebuie. E prima dată când am fost în Doors. Mi-a plăcut atmosfera și ospătarii zâmbitori. Probabil voi reveni cu drag când voi avea ocazia. Pentru mine a fost o experiență foarte interesantă să vorbesc în fața unei săli pline de doamne, despre un subiect, dedicat în cea mai mare parte doamnelor. Cu această ocazie doresc să mulțumesc tuturor pentru atenție și pentru invitație. Dacă vreți să aflați despre ce a fost vorba în prezentare, citiți articolul ăsta neapărat. Cam asta am spus, sau cel puțin cred că am spus :) Aștept poze mai faine de la eveniment ca să le pun și eu aici ;)Gabriel Ursan la Doors Bistro Cafe

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Am sustinut o prezentare despre tratamente corporale la Doors Bistro Cafe Galati”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend