Am discutat despre airsoft cu echipa airsoft6

airsoft6 este la baza un magazin specializat in produse pentru sportul numit airsoft. De fapt, airsoft-ul este mai degrabă un hobby care a ajuns la rang de sport. La fel ca și jocurile pe computer. Poți să joci CS Go de fun, sau în competiții internaționale cu premii în bani.

Odată cu vremea frumoasă de afară, mi-a atras atenția acest sport pentru că poate fi un hobby sănătos și plăcut. Se pare că sunt și în zona Galați – Brăila niște băieți pasionați de acest sport și probabil am să iau din nou legătura cu ei ca să merg măcar odată să mă uit la un meci demonstrativ de-al lor.

Sunt convins că mi-ar plăcea să încerc treaba asta și sunt convins că m-aș descărca destul de bine. În cazul în care nu știți ce e airsoft, vă explic eu pe scurt. În airsoft este simulat un conflic militar între două echipe similare din punct de vedere numeric. Fiecare membru al echipei poate îndeplini un anumit rol: sniper, infanterie etc. Totul este cât se poate de realistic deoarece echipamentele imită foarte bine echipamentele reale. De exemplu, puștile, mitralierele sau pistoalele au greutatea identică modelelor originale. Principala diferență e doar că armele de airsoft trag cu bile de plastic de 6mm în loc de gloanțe reale :). De asemenea, oamenii se îmbracă în echipamente militare.

De asta zic că airsoft-ul e un real role-playing game care te poate relaxa și deconecta în weekend-uri. De asemenea, cred că dacă ești mai ”inimos” poți să te agiți pe teren și să mai și consumi ceva calorii ca să mai dai din burtă jos. De obicei, airsoft-ul se practică în locuri special amenajate gen foste fabrici, uzine sau unități militare dezafectate și care au devenit ruine.

Tipii de la airsoft6 par destul de profesioniști. Acum că mi-au oferit niște informații, trebuie să scriu și despre ei, nu? :) Dacă veți intra pe magazinul lor online, pe lângă faptul că veți avea de unde alege diverse echipamente de airsoft cu livrare din stoc, veți vedea și o grămadă de filmulețe de prezentare realizate profesionist. Vă las un video la final.

De asemenea, airsoft6 este denumit printre cunoscători magazinul specialiștilor în airsoft. Pentru că oamenii se bazează foarte mult pe consilierea celor care doresc să cumpere. Spre exemplu, dacă vrei să te apuci de airsoft și nu știi de unde să începi, probabil că din mai multe rezultate găsite pe net în urma căutării airsoft bucuresti, vei da de ei și vei putea discuta pe chat orice detaliu înainte de a plasa o comandă. Vă pun mai jos două imagini ca să vă faceți o idee despre airsoft și apoi videoclipul de care ziceam. Mai departe vă descurcați voi ca să intrați pe canalul lor de YouTube și să urmăriți mai multe videoclipuri.

airsoft

airsoft bucuresti

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.