Scriu asta pentru că nu mă așteptam să primesc atât de multe întrebări legate de ce gust are :) Eu am găsit-o în Carrefour la standul cu bere din import. Costa până în 7 lei sticla. Pe scurt, pot să spun că e o bere pe care eu am băut-o cu plăcere. Un gust puternic, aromat cu diverse nuanțe profunde. Cred că am simțit și un gust foarte, dar foarte, foarte fin de ciocolată. Berea nu e foarte acidulată, dar nu-mi displace acest lucru. Culoarea roșiatică o face să pară interesantă. Nu sunt critic de bere. Sunt doar băutor de bere. Așa că, în concluzie, berea Hobgoblin e bună. Merită băută. Și e în același timp interesantă pentru că e altceva din punct de vedere gust comparativ cu berile populare sau răspândite în România.Bere Hopgoblin


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  7 replies to "Am baut si berea Hobgoblin"

  • Lospa

   Mi-ai amintit ca mai am putin J&B intr-un dulapior. Am uitat de vreo 2 saptamani de el. Traiasca Gabriel! Whatever, romanii sunt obisnuiti sa dea 7 lei pe sticla de 2,5 a lor, nu 7 lei pentru 05.

  • Farcas Gelu Danut

   Cine nu bea cu noi, bea impotriva noastra! ;)
   Cum a ramas cu berea pe e-mail? ;)

  • Nautilus

   Berile stout (Marston’s) si ale (Hobgoblin) se consuma foarte putin racite, doar la 10-15 grade, sau, cum spun supusii Reginei, la temperatura camerei, dar intelegand temperaturile de la ei.

   Racite la 6 grade si mai putin, ca berile blonde muncitoresti de la noi, nu se mai simt gustul si aroma.

   • Gabriel Ursan

    Mulțumesc mult. Eu am băut-o de la frigider, deci trebuie să mai repet faza :)

Comentează la acest articol