Am baut si berea Hobgoblin

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Scriu asta pentru că nu mă așteptam să primesc atât de multe întrebări legate de ce gust are :) Eu am găsit-o în Carrefour la standul cu bere din import. Costa până în 7 lei sticla. Pe scurt, pot să spun că e o bere pe care eu am băut-o cu plăcere. Un gust puternic, aromat cu diverse nuanțe profunde. Cred că am simțit și un gust foarte, dar foarte, foarte fin de ciocolată. Berea nu e foarte acidulată, dar nu-mi displace acest lucru. Culoarea roșiatică o face să pară interesantă. Nu sunt critic de bere. Sunt doar băutor de bere. Așa că, în concluzie, berea Hobgoblin e bună. Merită băută. Și e în același timp interesantă pentru că e altceva din punct de vedere gust comparativ cu berile populare sau răspândite în România.Bere Hopgoblin


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

7 comentarii la „Am baut si berea Hobgoblin”

  1. Mi-ai amintit ca mai am putin J&B intr-un dulapior. Am uitat de vreo 2 saptamani de el. Traiasca Gabriel! Whatever, romanii sunt obisnuiti sa dea 7 lei pe sticla de 2,5 a lor, nu 7 lei pentru 05.

    Răspunde
  2. Berile stout (Marston’s) si ale (Hobgoblin) se consuma foarte putin racite, doar la 10-15 grade, sau, cum spun supusii Reginei, la temperatura camerei, dar intelegand temperaturile de la ei.

    Racite la 6 grade si mai putin, ca berile blonde muncitoresti de la noi, nu se mai simt gustul si aroma.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.