Bere Hopgoblin

Am baut si berea Hobgoblin

Scriu asta pentru că nu mă așteptam să primesc atât de multe întrebări legate de ce gust are :) Eu am găsit-o în Carrefour la standul cu bere din import. Costa până în 7 lei sticla. Pe scurt, pot să spun că e o bere pe care eu am băut-o cu plăcere. Un gust puternic, aromat cu diverse nuanțe profunde. Cred că am simțit și un gust foarte, dar foarte, foarte fin de ciocolată. Berea nu e foarte acidulată, dar nu-mi displace acest lucru. Culoarea roșiatică o face să pară interesantă. Nu sunt critic de bere. Sunt doar băutor de bere. Așa că, în concluzie, berea Hobgoblin e bună. Merită băută. Și e în același timp interesantă pentru că e altceva din punct de vedere gust comparativ cu berile populare sau răspândite în România.Bere Hopgoblin

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

7 Comments

 • Lospa

  Reply Reply 13/11/2014

  Mi-ai amintit ca mai am putin J&B intr-un dulapior. Am uitat de vreo 2 saptamani de el. Traiasca Gabriel! Whatever, romanii sunt obisnuiti sa dea 7 lei pe sticla de 2,5 a lor, nu 7 lei pentru 05.

 • Cine nu bea cu noi, bea impotriva noastra! ;)
  Cum a ramas cu berea pe e-mail? ;)

 • Nautilus

  Reply Reply 17/12/2014

  Berile stout (Marston’s) si ale (Hobgoblin) se consuma foarte putin racite, doar la 10-15 grade, sau, cum spun supusii Reginei, la temperatura camerei, dar intelegand temperaturile de la ei.

  Racite la 6 grade si mai putin, ca berile blonde muncitoresti de la noi, nu se mai simt gustul si aroma.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 17/12/2014

   Mulțumesc mult. Eu am băut-o de la frigider, deci trebuie să mai repet faza :)

Leave A Response

* Denotes Required Field