Alt magazin de haine online

Am început titlul articolului cu expresia “alt magazin” pentru că sunt destul de multe magazine online care vând haine pe internet. În acest articol am să vorbesc despre www.tzoale.ro, un magazin de haine online pe care am decis să îl analizez un pic în urma unei provocări lansate de Marius Călugăru de la Blogatu.

Având în vedere experienţa mea în mediul online din România, pot spune că acest magazin online nu iese din tipar atunci când intri pe site. E drept că există bannere care îţi atrag atenţia sau texte publicitare care pâlpâie, însă acest lucru nu ştiu dacă mai “ţine” în actualul mediu de vânzări online din România. Sau, poate are rezultate bune o astfel de abordare pe segmentul de clienţi sub 18 ani, iar dacă ăsta e planul de marketing a celor de la www.tzoale.ro, atunci nu mai comentez nimic. Totuşi, nu cred că un astfel de costum Grazie Filipeti care mie îmi place foarte mult, ar fi atât de tentant pentru un puşti care tocmai a intrat la liceu.

Costum Grazie Filipeti
Ăsta e costumul Grazie Filipeti de care spuneam mai sus.

Revenind la designul magazinului online, aş mai putea menţiona lipsa de proporţionalitate în doua zone importante din pagină. Mă refer la zona unde este promovată secţiunea de bocanci, unde se vede o diferenţă semnificativă în partea de jos dacă privim prin comparaţie la zona paralelă în care sunt promovate costumele Grazie Filipeti. Recomand inserarea unui text suplimentar în zona unde sunt promovaţi bocancii, astfel încât cele doua casete paralele să fie egale şi să creeze senzaţia de uniformitate. Cealaltă zonă, este cea din partea din stânga, jos, unde sunt afişate cele mai noi produse adăugate. Eu aş adauga, în loc de 5, cam 7 sau 8 produse noi, astfel încât caseta respectivă să fie relativ egala (nu va putea fi perfect egală nici cu 7, nici cu 8 produse) cu caseta din dreapta, jos, unde se află linkurile recomandate. Să nu vă fie frică că adaugarea de conţinut ar putea afecta zona de SEO. Nu strică niciodată un conţinut original şi relevant în plus.

În rest, nu mă pot pronunţa. Nu am cumpărat încă de pe www.tzoale.ro ca să vă pot povesti despre o experienţă de-a mea în acest sens. Bineînţeles, există şi lucruri bune pe care le pot spune despre acest magazin online, însă am început cu feedback constructiv pentru că eu chiar doresc să fiu de ajutor prin acest articol, nu să scriu pe blog doar de dragul de a scrie.

Lucrurile bune constau în hainele care se regăsesc pe site. Din ce observ, chiar dacă nu prea mă regăsesc în stilul vestimentar cu pricina, pot să-mi dau seamă că vorbim de haine originale, de calitate, comercializate pentru cei care s-au obişnuit să aleagă atent atunci când îşi cumpără îmbrăcăminte.

Mi-ar plăcea să-mi împărtaşiţi cât mai multe opinii despre acest magazin de haine online lasându-mi un comentariu în zona de mai jos. Comentariile voastre fac ca un articol să fie mult mai bun pentru că cine nu găseşte informaţii suficiente în textul scris de mine, cu siguranţă le va găsi în zona de comentarii.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

7 comentarii la „Alt magazin de haine online”

  1. Am vazut linkul pe facebook si mi-a placut cum ai pus problema si cum ai facut prezentarea. Mereu apreciez ce scrii si sunt cu ochii pe tine. Ai avut dreptate si cu hainele de pe site. Am vazut niste blugi pe care am pus ochii.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.