Allview face din nou surprize plăcute!

Cei de la Allview nici bine nu au prezentat smartphone-ul P5 Quad de care vă spuneam aici, că astăzi au mai lansat ceva tare. Este vorba despre tableta Allview AX2 Frenzy prezentată astăzi la CeBIT 2013, cel mai mare târg de tehnologie din lume care se desfăşoară la Hanover.

Allview şi-a propus ca această tabletă să aibă dotări de top la un preţ accesibil (numai 599 lei) şi cred că au reuşit, deoarece estet dotată cu 3G, funcţie de telefon mobil (apelare), GPS, Wi-Fi şi bluetooth. Iată o imagine de prezentare.

Tableta Allview AX2 FrenzyEu consider că această tabletă va avea destul de mult succes, pentru că cei de la Allview parcă au început să-şi segmenteze mult mai bine piaţa şi să ofere produse bune pentru buzunarul oricui. Nu m-ar mira ca operatorii de telefonie mobilă din România să încheie un parteneriat cu producătorul şi să lanseze nişte super oferte pentru sărbătorile de Paşti, astfel încât iepuraşul să aducă în coş o astfel de tabletă unor români fericiţi.

Iată şi o imagine mai realistă cu tabelta Allview Ax2 Frenzy.

Allview AX2 Frenzy

Înainte de a vă ruga să vă spuneţi părerea despre această nouă tabletă, vă invit să citiţi şi comunicatul de presă.

Allview lansează AX2 Frenzy, tableta dedicată tuturor

Braşov 06 martie 2013 – Cel mai important producător braşovean, anunţă astăzi la Cebit 2013 Hannover lansarea unei noi tablete, AX2 Frenzy. Modelul îmbină armonios funcţiile variate cu un design ergonomic, fiind adresat tuturor celor care îşi doresc o tabletă cu toate conectivităţile incluse având la dispoziţie un buget economic. Tableta dispune de opţiuni utile precum 3G încorporat, GPS, Bluetooth, WI-FI, dar şi funcţia de apelare, susţinute de procesorul Dual Core Cortex-A9 la 1 GHz, care asigură fluididitatea necesară derulării aplicaţiilor.

“Tableta AX2 Frenzy este un model accesibil ce înglobează toate funcţiile necesare pentru conectare si comunicare. Utilizatorii device-ului vor avea parte de o experienţă plăcută, având posibilităţi multiple de a petrece timpul liber: sunt permanent la curent cu noutăţile postate de către prietenii lor în reţelele de socializare, realizează apeluri video prin aplicaţiile dedicate şi se distrează cu cele mai incitante jocuri de la Gameloft.” a declarat Olivia Cardaş, Marketing Manager Allview.

AX2 Frenzy rulează sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich şi dispune de două camere foto, cea principală având o rezoluţie de 3,2 MP. Camera frontală este ideală pentru apelurile video realizate prin aplicaţii dedicate precum Skype sau Yahoo Messenger. Dispozitivul poate fi transformat în hotspot portabil înlocuind astfel cu succes, un router WiFi, prin funcţia Tethering.

Funcţia Bluetooth permite partajarea uşoară şi rapidă a melodiilor sau pozelor. În plus, aceasta permite conectarea cu alte terminale ce folosesc aceeaşi tehnologie, precum boxele Allview S-bass si S-tube, tastaturi sau căşti bluetooth. Conexiunea 3G oferă acces la internet în orice moment şi permite distribuirea rapidă a pozelor şi clipurilor video pe reţelele de socializare sau urmărirea celor mai noi videoclipuri.

Cu o greutate redusă, design slim si conectivitatea multiplă, AX2 Frenzy devine gadgetul care te ajută în orice situatie. În plus, bateria Li-Polimer de 3000 mAh, asigură o autonomie de peste 5 ore la o folosire continuă a tabletei. Pentru a evidenţia unicitatea deţinătorului, acesta are posibilitatea de a instala numeroase aplicaţii, jocuri precum şi diverse imagini de fundal sau teme.

Terminalul poate fi achiziţionat din magazinele partenere la preţul de 599 de lei. Mai multe informaţii despre produs puteţi afla accesând site-ul allview.ro.

Despre Allview Mobile România:
Allview este o companie românească înfiinţată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia si distribuţia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri şi diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România datorită serviciilor şi facilităţilor ataşate produselor.

Telefoanele Allview ofera posibilitatea separării convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri în reţele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informatii vă rugăm accesaţi site-ul companiei noastre la adresa allview.ro.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.