Ai nevoie de un telefon nou?

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Pe GSMRo tocmai a fost lansat un nou concurs unde cei care doresc să participe trebuie să răspundă la următoarea întrebare a sondajului de opinie aflat mai jos “Care sunt pentru tine cele mai importante aspecte la un magazin online de telefoane mobile şi accesorii GSM?“.

[polldaddy poll=6289561]

Premiile constau într-un telefon mobil LG GD510 şi două carduri de memorie microSD: unul de 4GB şi unul de 2GB. Participanţii trebuie să răspundă cu atenţie, răbdare şi sinceritate la scurtul sondaj de opinie pe care l-am postat şi mai sus, dar pentru a fi eligibili trebuie să se şi aboneze la GSMRo (chiar dacă erau abonaţi mai demult, s-a schimbat sistemul de abonare şi nu mai există vechea bază de date de abonaţi). Pentru a “pecetlui” participarea trebuie să mai lase un comentariu la acest articol de pe GSMRo unde există mai multe detalii, iar asta e tot!

Concurs GSMRo

Vă recomand să participaţi la acest concurs aflat pe GSMRo şi să mă ajutaţi un pic cu promovarea acestuia dacă aveţi timpul şi disponibilitatea necesară :). Mulţumesc anticipat tuturor prietenilor din blogosferă (şi nu numai) pentru eventuala participare şi eventuala implicare.

Le doresc succes celor care doresc să participe!

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend