Ai nevoie de un telefon nou?

Pe GSMRo tocmai a fost lansat un nou concurs unde cei care doresc să participe trebuie să răspundă la următoarea întrebare a sondajului de opinie aflat mai jos “Care sunt pentru tine cele mai importante aspecte la un magazin online de telefoane mobile şi accesorii GSM?“.

[polldaddy poll=6289561]

Premiile constau într-un telefon mobil LG GD510 şi două carduri de memorie microSD: unul de 4GB şi unul de 2GB. Participanţii trebuie să răspundă cu atenţie, răbdare şi sinceritate la scurtul sondaj de opinie pe care l-am postat şi mai sus, dar pentru a fi eligibili trebuie să se şi aboneze la GSMRo (chiar dacă erau abonaţi mai demult, s-a schimbat sistemul de abonare şi nu mai există vechea bază de date de abonaţi). Pentru a “pecetlui” participarea trebuie să mai lase un comentariu la acest articol de pe GSMRo unde există mai multe detalii, iar asta e tot!

Vă recomand să participaţi la acest concurs aflat pe GSMRo şi să mă ajutaţi un pic cu promovarea acestuia dacă aveţi timpul şi disponibilitatea necesară :). Mulţumesc anticipat tuturor prietenilor din blogosferă (şi nu numai) pentru eventuala participare şi eventuala implicare.

Le doresc succes celor care doresc să participe!

45.43755928.024246

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.