Ai nevoie de un telefon nou?

Pe GSMRo tocmai a fost lansat un nou concurs unde cei care doresc să participe trebuie să răspundă la următoarea întrebare a sondajului de opinie aflat mai jos “Care sunt pentru tine cele mai importante aspecte la un magazin online de telefoane mobile şi accesorii GSM?“.

[polldaddy poll=6289561]

Premiile constau într-un telefon mobil LG GD510 şi două carduri de memorie microSD: unul de 4GB şi unul de 2GB. Participanţii trebuie să răspundă cu atenţie, răbdare şi sinceritate la scurtul sondaj de opinie pe care l-am postat şi mai sus, dar pentru a fi eligibili trebuie să se şi aboneze la GSMRo (chiar dacă erau abonaţi mai demult, s-a schimbat sistemul de abonare şi nu mai există vechea bază de date de abonaţi). Pentru a “pecetlui” participarea trebuie să mai lase un comentariu la acest articol de pe GSMRo unde există mai multe detalii, iar asta e tot!

Concurs GSMRo

Vă recomand să participaţi la acest concurs aflat pe GSMRo şi să mă ajutaţi un pic cu promovarea acestuia dacă aveţi timpul şi disponibilitatea necesară :). Mulţumesc anticipat tuturor prietenilor din blogosferă (şi nu numai) pentru eventuala participare şi eventuala implicare.

Le doresc succes celor care doresc să participe!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.