Ai nevoie de un telefon nou?

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Pe GSMRo tocmai a fost lansat un nou concurs unde cei care doresc să participe trebuie să răspundă la următoarea întrebare a sondajului de opinie aflat mai jos „Care sunt pentru tine cele mai importante aspecte la un magazin online de telefoane mobile şi accesorii GSM?„.

[polldaddy poll=6289561]

Premiile constau într-un telefon mobil LG GD510 şi două carduri de memorie microSD: unul de 4GB şi unul de 2GB. Participanţii trebuie să răspundă cu atenţie, răbdare şi sinceritate la scurtul sondaj de opinie pe care l-am postat şi mai sus, dar pentru a fi eligibili trebuie să se şi aboneze la GSMRo (chiar dacă erau abonaţi mai demult, s-a schimbat sistemul de abonare şi nu mai există vechea bază de date de abonaţi). Pentru a „pecetlui” participarea trebuie să mai lase un comentariu la acest articol de pe GSMRo unde există mai multe detalii, iar asta e tot!

Concurs GSMRo

Vă recomand să participaţi la acest concurs aflat pe GSMRo şi să mă ajutaţi un pic cu promovarea acestuia dacă aveţi timpul şi disponibilitatea necesară :). Mulţumesc anticipat tuturor prietenilor din blogosferă (şi nu numai) pentru eventuala participare şi eventuala implicare.

Le doresc succes celor care doresc să participe!


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend