A fost lansat Orange TV, un serviciu care promite calitate superioară

Astăzi a fost lansat Orange TV, un serviciu care promite calitate superioară. Astfel, de astăzi operatorul de telefonie mobilă Orange Românie devine și operator de servicii de televiziune cu acte în regulă.

Cel mai ieftin abonament TV ar costa doar 3.5 euro cu TVA inclus pe lună plus 3 euro chiria pentru echipamente. De această ofertă pot beneficia clienții existenți care folosesc deja 2 servicii Orange și optează pentru un abonament TV pe 24 de luni. În rest, ofertele sunt împărțite în funcție de perioada contractuală, pachetul de programe TV ales și statutul de client (sau nu) Orange pentru serviciile de telefonie mobilă.

Orange se laudă cu cele mai multe programe oferite în format HD și de aceea se poziționează ca un furnizor de servicii TV premium. Cu un singur abonament vei avea acces la programe de televiziune și pe TV și pe computer.

Am scris deja aici mai multe informații despre canalele disponibile. În ceea ce privește grila de prețuri, aceasta poate fi consultată direct pe site-ul oficial Orange.

Astăzi am fost într-un magazin partener Orange din Galați și am făcut câteva poze la standul de prezentare. Am testat și cum se văd programele TV.

Păreri la cald: se vede lacrimă :), adică bine de tot.

Lansat Orange TV

 

Mie în noiembrie îmi expiră contractul cu RCS&RDS și deja mă gândesc serios la oferta Orange TV pentru că dețin în acest moment un Samsung Smart TV Full HD și aș vrea să urmăresc (atunci când o fac, adică destul de rar :)) programe TV HD fără întreruperi sau pixeli care rămân în urmă :). Numai bine vor trece câteva luni până sunt liber de contract ca să mai aud păreri din piață despre Orange TV.

Serviciul este oferit prin sistem cu receiver HD și antenă parabolică. Avantajul este că voi scăpa de cablurile de la ușă care îmi vor veni probabil prin balcon către TV :). Dezavantajul s-ar putea să fie în timpul furtunilor, dar până în noiembrie când îmi expiră mie contractul vom trăi și vom vedea.

Am făcut și câteva poze în vizita mea din magazinul respectiv.

Spotul TV pentru Orange TV poate fi urmărit mai jos.

Ce părere aveți de faptul că a fost lansat Orange TV? Cum credeți că se va poziționa în raport cu serviciile concurente?

6 comentarii la „A fost lansat Orange TV, un serviciu care promite calitate superioară”

 1. Serviciul este unul bun, dar nu este perfect. Lipsesc unele programe importante din grila cum ar fi: Travel chanel, discovery world, axn, boomerang, cartoon network, vh1, etc.

  Răspunde
 2. Prezenta unui nou furnizor de astfel de servicii este binevenita pe piata, ar putea sa ii faca pe ceilalti concurenti de pe piata sa isi regandeasca serviciile si sa ridice standardele pentru a nu pierde din clienti.

  Preturile percepute de OrangeTV mi se par cam mari, avand in vedere preturile celorlalti furnizori din domeniu. Raman la Dolce. :)

  Răspunde
 3. Antena prezentata pe site nu ar trebui sa aiba probleme cu zapada, e destul de verticala. Mai conteaza si cum e montata. Am inteles ca instalarea se face de catre o firma specializata si costa 20 de Euro.

  Răspunde
 4. Momentan piata nu e saturata, in plus, nu trebuie sa uitam de DIGI si Dolce care au cam uitat de clienti si de multumirea lor, prefera sa numere banii.
  Orice concurenta este buna!

  Răspunde
  • Așa cum spunea și Yamasha… concurență nu prea există în condițiile în care Romtelecom a cumpărat și ultimii operatori mai mici (vezi Boom și Akta).

   Apropos de furtuni, singurii care au o problemă sunt cei de la Digi (dar și asta se rezolvă cumpărând o antenă mai bună decât a lor). Pentru Orange trebuie să treacă puțin timp să vedem cum se comportă.

   Apropos de prețuri. cele pe care le-ai listat sunt pentru o instalare cu un singur receiver… majoritatea au nevoie de mai mult de unul… așa că prețul mai crește.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.