15 lucruri interesante despre spaţiul cosmic

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Pe vremea când făceam des drumuri între Galaţi şi Iaşi pentru a merge la Irina (actuala mea soţie) mă prindea deseori atât răsăritul cât şi apusul la volan. Partea cea mai interesantă era că atât apusul cât şi răsăritul mă prindeau pe o porţiune de drum aflată între Galaţi şi Bârlad via Cuca (un drum mai prost, dar mai scurt şi mai liber).

Drumul fiind destul de liber, aveam ocazia să privesc cu atenţie cerul şi mereu mă duceam cu gândul la ce e dincolo de noi, în spaţiul cosmic. Mă gândeam că planeta Pămând este doar o firmitură într-un univers atât de mare şi apoi mă gândeam la mine, la cât de mic sunt în acest univers chiar dacă mulţi dintre noi suntem centrul propriului nostru univers :).

Am descoperit un infografic cu 15 lucruri interesante despre spaţiul cosmic sau mai degrabă 15 lucruri pe care nu le ştim în mod normal despre spaţiul cosmic. Iată-l mai jos.

15 lucruri interesante despre spatiul cosmic

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend