YouTube introduce anul acesta și serviciul cu plată

Pe lângă YouTube pentru copii și YouTube Music Key, anul acesta se va lansa și o versiune YouTube cu plată, care nu va conține reclame. Partea faină e că cei care generează conținut video pentru YouTube vor câștiga bani și din treaba asta. Cam ăsta e mesajul pe care îl primesc partenerii YouTube pe mail, citez:

Dragă partener YouTube,

Fanii tăi își doresc diverse opțiuni. Nu numai că vor să vizioneze ce doresc, oricând doresc, oriunde și pe orice dispozitiv, dar vor funcții YouTube create special pentru cerințele lor. În lunile trecute, am luat o serie de măsuri noi pentru a transforma aceste experiențe în realitate. Am invitat sute de mii de fani să încerce versiunea beta de YouTube Music Key, iar de atunci am observat niveluri extraordinare de implicare. Și am primit un răspuns la fel de entuziast la aplicația YouTube pentru copii, concepută să ofere familiilor o experiență mai simplă și mai sigură de vizionare a videoclipurilor. În mai puțin de o lună, aceasta a depășit deja 2 milioane de instalări.

În prezent, vrem să profităm de această tendință și să facem un alt pas important care să favorizeze posibilitatea de alegere: intenționăm să oferim fanilor o versiune fără anunțuri de YouTube, la un tarif lunar. Creând un nou serviciu pe bază de abonament, vom genera o nouă sursă de venit, care îți va completa veniturile tot mai mari din publicitate.

Ce se întâmplă așadar în continuare?

Deoarece lansăm un nou serviciu, va trebui să îți actualizăm și termenii în Tabloul de bord din Studioul de creație. Acest proces ar trebui să fie familiar oricui a trecut printr-un proces similar acum trei ani, când am început să distribuim și să generăm bani din conținut pe dispozitive mobile. Vizionările pe dispozitive mobile au ajuns în prezent la peste jumătate din durata totală de vizionare, iar veniturile generate de acestea au crescut cu 200 % anul trecut. Ca și în cazul dispozitivelor mobile, avem încredere că această actualizare a contractului va entuziasma fanii și îți va aduce o nouă sursă de venit. Când primești notificarea noastră, examineaz-o și spune-ne ce crezi.

Este un an interesant pentru YouTube, în care explorăm domenii noi. Continuăm însă să fim conduși de dorința de a oferi opțiunile pe care fanii și le doresc și veniturile de care ai nevoie. Colaborând strâns cu tine, știm că va fi o călătorie plină de succes.

Echipa YouTube

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.