Video: Mi-e foame, poti sa-mi dai si mie ceva de mancare?

Poate fi regia unui video bun care să strângă de pe 12 iulie încoace peste 1 milion de vizualizări. Sau poate fi pe bune. Din câte îmi dau seama treaba se întâmplă în India. Ce părere aveți? Butoanele de share sunt mai jos dacă mai vrei și alte opinii.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „Video: Mi-e foame, poti sa-mi dai si mie ceva de mancare?”

 1. Oamenii bogați au bani pentru că sunt, în mare parte, zgârciți. Oamenii săraci nu au bani că aruncă cu ei în stânga și-n dreapta. Și la propriu, și la figurat, depinde de situație!

  Legat de video;
  Nu mi se pare concludent. Motivul e simplu:
  Oamenii aceia din magazin, își vedeau de-ale lor, aveau griji, aveau multe pe cap, se gândeau la chestii. se gândeau cum să facă bani, cum să scape de datorii, ș.a.m.d.
  Omul de afară nu avea nici o treabă. Se plictisea. Nu se gândea la nimic.

  E cât se poate de FIRESC ca un om care se gândește la ale lui să NU vrea să fie băgat în seamă, în schimb, un om care se plictisește, n-are ce face, n-are pe nimeni, n-are cu cine vorbi, atunci când cineva îi dă atenție, îl tratează foarte frumos, pentru ca să aibă și el cu cine vorbi, etc.

  Din pct. meu de vedere video nu are nici o treabă cu banii, mâncarea și/sau oameni bogați sau săraci.
  Tot ce-am văzut și înțeles de-acolo e cum un tip se duce și deranjează oameni ocupați la masă și e refuzat, iar atunci când se bagă în seamă cu un om care are foarte mare nevoie de atenție, e acceptat.
  E logic și firesc!

  Prea multă alarmare pentru o chestie atât de mică!

  Apropo de ăia de dorm pe străzi: Din păcate am geamul de la apartament cu vedere spre ușa unei biserici destul de populată, așa că văd cel puțin săptămânal cum se iau la bătaie gunoierii pe locul de la intrarea în biserică, pentru că acolo se câștigă cel mai mult.
  În final după ce-și câștigă un bănuț acolo se duce la un bar la 100m mai încolo, își ia ceva tărie, de toți banii, se întoarce înapoi la ușa bisericii, și bea până leșină. A 2-a zi o ia de la capăt.
  Mâncare? Noroc de ăia de ies din biserică și le mai dau de mâncare. Dar cum la alcoolici nu le prinde bine mâncarea, o aruncă la 2m mai încolo de pute în câteva zile de zici că cine-a murit.
  Problema intervine atunci când vin alții peste el și încep să se certe pe sticla aia de alcool. Nici ultimii țigani de pe fața pământului nu se ceartă atât de vulgar ca ăia. Nici poliția nu se bagă între ei, c-au fost chemați de câteva ori și nici nu coboară din mașină.
  Noaptea se ascund sub mașini. Și unuia i s-a părut mai faină mașina mea, de mereu o găsesc cu vomitătură pe ea, pe lângă ea, pe sub ea, zgâriată etc.
  I-am zis să nu mai stea acolo, crezi că ascultă cineva?

  Așa că lăsați-mă cu video de-astea cu toți gunoierii din lume.
  Ăștia de-au ajuns în străzi au ajuns acolo din cauza lor, că sunt niște lepre ordinare care preferă să stea pe străzi decât să muncească.
  Îs cele mai jalnice persoane din lume. Nu există ceva mai mizerabil decât ei!

  Întru-un final îmi cer scuze de câteva cuvinte și expresii pe ici pe colo, dar nu-mi place deloc când se promovează mizeriile astea.
  Dacă tu crezi că gunoierii ăia merită promovare, du-te și studiază-i mai îndeaproape, după aia vino și vorbește cum sunt darnici, de treabă și cum au ei ghinion și noi ar trebui să ne comportăm frumos cu ei.
  Li se oferă joburi, le refuză. Li se oferă mâncare, o aruncă. Li se oferă 50 de bani, îi aruncă și mai că te ia la bătaie, că cică-ți bați joc de ei.

  Până să am ghinionul să mă fi mutat în zona asta, și eu îi simpatizam, îmi era milă de ei și poate că-i consideram mai ok decât restul lumii, mai buni la suflet, poate-i că-i și ajutam.
  Abia când trăiești cu ei în “curtea ta” îți dai seama ce fel de oameni sunt!

  Răspunde
  • Ar fi mai de încredere niște studii bine puse la punct, legat de statutul socio-economic și dărnicie.
   Dar afirmațiile tari de genul:

   ”Ăștia de-au ajuns în străzi au ajuns acolo din cauza lor, că sunt niște lepre ordinare care preferă să stea pe străzi decât să muncească.”

   Au nevoie de o susținere tare.

   Răspunde
 2. Mai era unul cu pizza :) facut de acelasi tip parca, ca formatul video-ului e la fel
  Situatia poate fi vazuta din 2 unghiuri diferite. Cei cu bani sunt zgarciti si nu dau la nimeni iar cei saraci sunt mai buni la suflet, sau dupa ce muncesti din greu pentru bani nu iti convine sa dai altora pe gratis ceea ce tu ai muncit, iar cand primesti ceva pe gratis e mult mai usor sa dai tot pe gratis.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.