[Video] Love Yourself

Care crezi că e cea mai puternică chestie, energie, lucru, sentiment (cum vrei tu să-i spui) din Univers? Clar, fiecare cu răspunsul lui și părerile vor fi mereu împărțite.

Vreți să știți ce cred eu? Cred că iubirea este cea mai puternică energie din Univers. Nu, nu e timpul. Timpul este foarte important. Și da, timpul este singura resursă irecuperabilă, însă degeaba ai timp dacă nu ai parte de iubire.

Și când zic iubire, mă refer atât la iubirea pe care o porți față de cei dragi, la iubirea pe care ți-o port cei apropiați, dar mai ales la iubirea față de tine.

Și nu, nu este vorba despre egoism sau lipsă de empatie aici. Un om care are grijă de el este mai degrabă un om altruist, plin de empatie. Este un om responsabil față de el, față de familia sa, față de sănătatea sa, față de semenii săi, față de natură.

Pentru că dacă îți oferi timp să te iubești pe tine, cei din jurul tău vor fi mai fericiți. De ce? E simplu. Atunci când ești sănătos, frumos, fericit, încrezător, motivat, energic și pozitiv se întâmplă ceva magic: RADIEZI.

Un om care radiază este o mamă, soție, iubită, prietenă, colegă, cunoștință mai bună. Un om care transmite energie pozitivă în jurul său. Trupul este templul sufletului tău și, asemeni sufletului, merită toată grija și atenția pe care i-o poți oferi.

De asta nu trebuie să-ți fie rușine nici o clipă sau să te simți vinovată că îți oferi timp să te iubești pe tine însăți. Pentru că oamenii cu adevărat importanți din jurul tău vor înțelege de ce meriți să fii fericită.

Video Love Yourself

P.S.: Da, tipul ăla din curte care era înconjurat de Golden Retrieveri sunt eu :)

P.P.S.: Vezi întreaga poveste ➡️ Love Yourself

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „[Video] Love Yourself”

  1. Glumind!
    Bula ajuns profesor de sexologie, le explică elevilorȘ
    — Vom vorbi nu despre iubirea dintre bărbat și femeie, jisi despre iubirea celor de același sex. Vom vorbi despre iubirea de patrie!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.