[Video] Copii agresați la grădiniță

Vă avertizez că urmează imagini șocante. Eu acum mă calmez. Dar unde naiba să mă calmez altundeva decât pe blog? Băi oameni buni, voi realizați ce se întâmplă acolo? Atâta zic! Cum să tragi copilul ăla așa? Cum să faci chestii de genul ăsta? România? 2016!!! Alooo! Dacă era fiică-mea, cred că vizualizând imaginile nu că eram în stare să bat pe cineva, dar eram în stare să bat o femeie (lucru care contravine tuturor normelor mele morale). Îmi vine să urluuuu!!!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

16 comentarii la „[Video] Copii agresați la grădiniță”

 1. Ce e uimitor este faptul ca-i o gradinita PRIVATA. Eu stiu ca la cele private educatoarele/supraveghetoarele sunt foarte atente, ca parintii aia, de fapt, le platesc pe ele.

  Daca se intampla la stat tot socant era, dar era, cumva, mai putin. Adica da, o directoare se da smekera pe banii statului, o doare-n pix de controale, asa e ea. Dar fiinta asta se comporta asa PE BANII PARINTILOR! Serios ca nu inteleg DE CE!

  Răspunde
   • As intelege nu ca as fi de acord cu ele si nu ca as fi de acord cu un astfel de tratament. Dar pot concepe de ce se comporta cineva asa: o directoare piloasa, care stie ca n-o clinteste nimeni si care se comporta ca o dictatoare. Fix din punctul asta de vedere.

    Răspunde
 2. “A iesit la iveala faptul ca gradinita nu avea acreditare” =))))) Si eu mi-am luat bataie de la profesori si directoare in generala fiindca eram tampit, dar nu in halul ala. In gradinita m-am cacat pe perete si tot nu mi-am luat bataie in halul ala :))))

  Răspunde
   • Ce sa-mi iau? bataie? In cazul ala nu fiindca m-am culcat la loc si nu era cu camere de supraveghere pe vremea aia. Si-au dat ei seama mai tarziu cine a fost.

    In gradinita nu tin minte sa ne fi atins, poate doar putin tras de perciuni si poate doua rigle peste palma (total acceptabil pentru unele chestii pe care le faceam).

    Nici pe vremea parintilor mei cand te batea bine in scoala nu cred ca te zmucea asa.

    Răspunde
 3. cu ce sa se apare cruela aia proasta? cu imagini trucate? ce truchexzi acolo? un copil care este tras de par? un copil care este tarat din pat afara? asta inseamna educatie????

  Răspunde
  • Da, e destul de greu de trucat asta. Mai ales că acei copii sunt reali, iar părinții îi recunosc și reclamă chestia asta. Nici eu nu cred că e vorba de vreun trucaj.

   Răspunde
 4. Pe final de video incearca sa-si spele pacatele. Tipic PR. Tipic romanesc. O mana spala pe alta. Auzi tu, alea sunt imagini trucate?????? Cyum plm sa fie imagini trucate cand se vede clar?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.