Vă avertizez că urmează imagini șocante. Eu acum mă calmez. Dar unde naiba să mă calmez altundeva decât pe blog? Băi oameni buni, voi realizați ce se întâmplă acolo? Atâta zic! Cum să tragi copilul ăla așa? Cum să faci chestii de genul ăsta? România? 2016!!! Alooo! Dacă era fiică-mea, cred că vizualizând imaginile nu că eram în stare să bat pe cineva, dar eram în stare să bat o femeie (lucru care contravine tuturor normelor mele morale). Îmi vine să urluuuu!!!

Doar pentru oameni de marketing online open minded și fără prejudecăți care știu cât de cât limba engleză și vor mai mult. This is my simple funnel. Dacă nu, ignorați mesajul ăsta și citiți mai departe articolul ăsta.

Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  16 replies to "[Video] Copii agresați la grădiniță"

  • Ema

   Ultimii doi parinti din video sunt prieteni de familie cu directoarea. Ii stiu. Normal ca o sa zica de bine.

  • Mihai

   Pe final de video incearca sa-si spele pacatele. Tipic PR. Tipic romanesc. O mana spala pe alta. Auzi tu, alea sunt imagini trucate?????? Cyum plm sa fie imagini trucate cand se vede clar?

  • Ionut

   As decapita directoarea aia in secunda 2.

   • Gabriel Ursan

    Hai să nu deviem într-un comportament extremist oricât de nervoși am fi. Numai zic :)

  • Mihaela

   cu ce sa se apare cruela aia proasta? cu imagini trucate? ce truchexzi acolo? un copil care este tras de par? un copil care este tarat din pat afara? asta inseamna educatie????

   • Gabriel Ursan

    Da, e destul de greu de trucat asta. Mai ales că acei copii sunt reali, iar părinții îi recunosc și reclamă chestia asta. Nici eu nu cred că e vorba de vreun trucaj.

  • Traian

   „A iesit la iveala faptul ca gradinita nu avea acreditare” =))))) Si eu mi-am luat bataie de la profesori si directoare in generala fiindca eram tampit, dar nu in halul ala. In gradinita m-am cacat pe perete si tot nu mi-am luat bataie in halul ala :))))

   • Gabriel Ursan

    Dar ți-ai luat?

    • Traian

     Ce sa-mi iau? bataie? In cazul ala nu fiindca m-am culcat la loc si nu era cu camere de supraveghere pe vremea aia. Si-au dat ei seama mai tarziu cine a fost.

     In gradinita nu tin minte sa ne fi atins, poate doar putin tras de perciuni si poate doua rigle peste palma (total acceptabil pentru unele chestii pe care le faceam).

     Nici pe vremea parintilor mei cand te batea bine in scoala nu cred ca te zmucea asa.

  • Viorica

   Am plans cand am vazut. Daca era copilul meu nu stiu ce faceam!!!

  • Emil Calinescu

   Ce e uimitor este faptul ca-i o gradinita PRIVATA. Eu stiu ca la cele private educatoarele/supraveghetoarele sunt foarte atente, ca parintii aia, de fapt, le platesc pe ele.

   Daca se intampla la stat tot socant era, dar era, cumva, mai putin. Adica da, o directoare se da smekera pe banii statului, o doare-n pix de controale, asa e ea. Dar fiinta asta se comporta asa PE BANII PARINTILOR! Serios ca nu inteleg DE CE!

   • Gabriel Ursan

    Nici eu. Dar nu aș înțelege nici la stat. Copiii nu merită tratați astfel. Nu așa se face. Nu așa se face educație.

    • Emil Calinescu

     As intelege nu ca as fi de acord cu ele si nu ca as fi de acord cu un astfel de tratament. Dar pot concepe de ce se comporta cineva asa: o directoare piloasa, care stie ca n-o clinteste nimeni si care se comporta ca o dictatoare. Fix din punctul asta de vedere.

  • Andy Andrei

   Dupa aceste evenimente este cineva tentat sa puna microfoane si camere video in hainele copilului? Eventual un link ar fi foarte util. Mersi.

Comentează la acest articol