[Video] Armele AR, un cadou distractiv pentru sărbători

Am primit în teste o armă AR la fel ca aceasta și m-am jucat un pic cu ea. Am creat și un scurt video ca să vă faceți o idee, dar în cele ce urmează am să descriu un pic experiența de utilizare.

Realitatea augmentată este din ce în ce mai prezentă pe buzele oamenilor, mai ales că pe finalul acestui an s-a discutat destul de mult despre AR, procesoare neurale și multe alte chestii care acum câțiva zeci de ani păreau desprinse din filmele SF.

Arma de realitate augmentată pe care am primit-o în teste are nevoie de un smartphone sau de o tabletă pentru a funcționa. Practic, aceasta se conectează prin bluetooth cu telefonul mobil sau cu tableta și ești gata de joacă.

În pachet ai și câteva jocuri incluse și pentru a le accesa îți recomand să ridici ambalajul alb din interior ca să le și vezi (nu cum am făcut eu inițial :)). Vei descoperi acolo instrucțiunile și codurile QR ca să-ți iei respectivele jocuri. Dacă nu, ai aici niște jocuri AR faine.

AR47 este o armă AR care se potrivește cu orice tip de telefon sau tabletă cu dimensiuni maxime de 8 inchi. Pui telefonul în armă și începi să te miști după ce pornești jocul. Experiența este una foarte plăcută și amuzantă, mai ales că uneori monstruleții apar în aceeași cameră cu tine.

În pachet veți găsi arma alături de accesoriile sale. Este intuitiv și ușor de asamblat totul. Ai nevoie de o șurubelniță în stea ca să scoți capacul acumulatorului și să îl conectezi. Apoi, tot ce trebuie să mai faci este să montezi suportul telefonului mobil.

Dacă vrei să-ți surprinzi plăcut copilul sau un bun prieten pasionat de gadgeturi, poți arunca o privire la oferta de arme AR de aici. În cele ce urmează am pus și două videouri. Unul este făcut de mine și include o scurtă prezentare. Celălalt include un pic de gameplay cu arma AR47.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „[Video] Armele AR, un cadou distractiv pentru sărbători”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.