Biciclist accidentat

Un șofer inconștient putea să omoare un biciclist. Din nou.

Genul ăsta de depășire pe care a făcut-o șoferul autoturismului cu numărul PH-17-PIS arată inconștiența totală cu care circulă unii ”șoferi” pe drumurile patriei.

Tipul de la volan ar trebui să primească o pedeapsă mult mai mare decât simpla suspendare a permisului de conducere pe o anumită perioadă de timp.

Înțeleg că Liviu a făcut plângere la Poliție, iar imaginile postate de el au ajuns și pe HotNews.ro. Sunt foarte curios cum se va soluționa acest caz, pentru că nu e prima dată când văd astfel de depășiri.

Fraților, eu sunt șofer de 12 ani, dar atunci când mi-am obținut permisul de conducere am aflat că bicicliștii sau motocicliștii sunt participanți la trafic.

Ne dorim o țară ca afară, dar nu facem mare lucru pentru asta. Nici măcar nu prea arătăm cu degetul astfel de acțiuni iresponsabile.

Omul ăla de pe bicicletă putea să se sperie mai tare, să reacționeze aiurea la manevra lui PH-17-PIS și să accidenteze grav sau chiar să moară după o chestie din asta care la prima vedere poate fi interpretată de unii cocalarii sub forma ”Da ce i-a făcut, domle”?

Video și poze mai jos. (Da, știu postarea e din 2016, dar chestiile astea tot se întâmplă și nu pot fi trecute cu vederea. De asemenea, nici în ziua de azi nu știu cum s-a soluționat cazul).

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comments

 • Cristi

  Reply Reply 29/07/2017

  CLICKBAIT …. Filmuletul are un an de zile vechime ;).

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 29/07/2017

   Cea mai mare problemă e că nu s-a rezolvat nimic până acum :(

 • Îți zic eu cum s-a soluționat cazul: cum se soluționează toate plângerile bazate pe materiale foto/video provenite din aparate neomologate.

 • Razvan

  Reply Reply 09/10/2017

  Nici nu cred ca se va solutiona.

Leave A Response

* Denotes Required Field