Genul ăsta de depășire pe care a făcut-o șoferul autoturismului cu numărul PH-17-PIS arată inconștiența totală cu care circulă unii ”șoferi” pe drumurile patriei.

Tipul de la volan ar trebui să primească o pedeapsă mult mai mare decât simpla suspendare a permisului de conducere pe o anumită perioadă de timp.

Înțeleg că Liviu a făcut plângere la Poliție, iar imaginile postate de el au ajuns și pe HotNews.ro. Sunt foarte curios cum se va soluționa acest caz, pentru că nu e prima dată când văd astfel de depășiri.

Fraților, eu sunt șofer de 12 ani, dar atunci când mi-am obținut permisul de conducere am aflat că bicicliștii sau motocicliștii sunt participanți la trafic.

Ne dorim o țară ca afară, dar nu facem mare lucru pentru asta. Nici măcar nu prea arătăm cu degetul astfel de acțiuni iresponsabile.

Omul ăla de pe bicicletă putea să se sperie mai tare, să reacționeze aiurea la manevra lui PH-17-PIS și să accidenteze grav sau chiar să moară după o chestie din asta care la prima vedere poate fi interpretată de unii cocalarii sub forma ”Da ce i-a făcut, domle”?

Video și poze mai jos. (Da, știu postarea e din 2016, dar chestiile astea tot se întâmplă și nu pot fi trecute cu vederea. De asemenea, nici în ziua de azi nu știu cum s-a soluționat cazul).


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  4 replies to "Un șofer inconștient putea să omoare un biciclist. Din nou."

  • Cristi

   CLICKBAIT …. Filmuletul are un an de zile vechime ;).

  • Alexandru Ciocan

   Îți zic eu cum s-a soluționat cazul: cum se soluționează toate plângerile bazate pe materiale foto/video provenite din aparate neomologate.

  • Razvan

   Nici nu cred ca se va solutiona.

Comentează la acest articol