Un șofer inconștient putea să omoare un biciclist. Din nou.

Genul ăsta de depășire pe care a făcut-o șoferul autoturismului cu numărul PH-17-PIS arată inconștiența totală cu care circulă unii ”șoferi” pe drumurile patriei.

Tipul de la volan ar trebui să primească o pedeapsă mult mai mare decât simpla suspendare a permisului de conducere pe o anumită perioadă de timp.

Înțeleg că Liviu a făcut plângere la Poliție, iar imaginile postate de el au ajuns și pe HotNews.ro. Sunt foarte curios cum se va soluționa acest caz, pentru că nu e prima dată când văd astfel de depășiri.

Fraților, eu sunt șofer de 12 ani, dar atunci când mi-am obținut permisul de conducere am aflat că bicicliștii sau motocicliștii sunt participanți la trafic.

Ne dorim o țară ca afară, dar nu facem mare lucru pentru asta. Nici măcar nu prea arătăm cu degetul astfel de acțiuni iresponsabile.

Omul ăla de pe bicicletă putea să se sperie mai tare, să reacționeze aiurea la manevra lui PH-17-PIS și să accidenteze grav sau chiar să moară după o chestie din asta care la prima vedere poate fi interpretată de unii cocalarii sub forma ”Da ce i-a făcut, domle”?

Video și poze mai jos. (Da, știu postarea e din 2016, dar chestiile astea tot se întâmplă și nu pot fi trecute cu vederea. De asemenea, nici în ziua de azi nu știu cum s-a soluționat cazul).

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „Un șofer inconștient putea să omoare un biciclist. Din nou.”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.