Un nou joc gen Flappy Bird

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Din categoria: cum naiba ajung jocuri de genul ăsta în topuri? După Flappy Bird, nici o altă copie a jocului nu a mai fost la fel. Chiar dacă era îmbunătățită, nu a mai avut același succes. Pentru că era doar o copie, iar oamenilor nu le plac copiile. Dar asta nu înseamnă că Flappy Bird nu a jucat un important rol inspirațional pentru dezvoltatorii de jocuri. În timp ce o adormeam pe fiică-mea, căutam să văd care mai e treaba în topurile jocurilor de pe Android. Și am dat peste Follow The Line. Și l-am șters înainte să mă acapareze. Dar, dacă vreți să vedeți despre ce e vorba :)… aveți aici link către el.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Un nou joc gen Flappy Bird”

 1. Este un paradox pe care nici eu nu-l înțeleg.
  E vorba de faptul că acești oameni n-ar cumpăra o consolă Nintendo pentru nimic în lume, nici lor nici copiilor lor, deoarece sunt prea “childish”.
  Adică dacă ești bărbat, mascul alpha, armăsar, musai să cumperi PlayStation sau Xbox. Tot ce e Nintendo e sub nivelul lor. Și de cele mai multe ori invocă virgulă ca motiv grafica HD, Ultra HD, 4K, realismul, sângele.
  Dar!…rămân blocați în jocuri gen Flappy Bird, Candy Crush, Farmville.
  E un paradox imens, poate chiar studiu de caz pentru absolvenții de psihologie.

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend