Follow The Line joc Android

Un nou joc gen Flappy Bird

Din categoria: cum naiba ajung jocuri de genul ăsta în topuri? După Flappy Bird, nici o altă copie a jocului nu a mai fost la fel. Chiar dacă era îmbunătățită, nu a mai avut același succes. Pentru că era doar o copie, iar oamenilor nu le plac copiile. Dar asta nu înseamnă că Flappy Bird nu a jucat un important rol inspirațional pentru dezvoltatorii de jocuri. În timp ce o adormeam pe fiică-mea, căutam să văd care mai e treaba în topurile jocurilor de pe Android. Și am dat peste Follow The Line. Și l-am șters înainte să mă acapareze. Dar, dacă vreți să vedeți despre ce e vorba :)… aveți aici link către el.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comments

 • Bodolay

  Reply Reply 28/07/2014

  Este un paradox pe care nici eu nu-l înțeleg.
  E vorba de faptul că acești oameni n-ar cumpăra o consolă Nintendo pentru nimic în lume, nici lor nici copiilor lor, deoarece sunt prea „childish”.
  Adică dacă ești bărbat, mascul alpha, armăsar, musai să cumperi PlayStation sau Xbox. Tot ce e Nintendo e sub nivelul lor. Și de cele mai multe ori invocă virgulă ca motiv grafica HD, Ultra HD, 4K, realismul, sângele.
  Dar!…rămân blocați în jocuri gen Flappy Bird, Candy Crush, Farmville.
  E un paradox imens, poate chiar studiu de caz pentru absolvenții de psihologie.

 • DraceaDan

  Reply Reply 28/07/2014

  Vrei sa vezi un joc „misto” si de succes?

  https://www.youtube.com/watch?v=mEOsE1Z_lUo

  Vizionare placuta!

Leave A Response

* Denotes Required Field