Tricouri rosii pentru toata lumea si bani de la sponsori, nu de la noi

Teodor Marin, glorie mielului să strigăm și un cântec vesel să cântăm. Sau cum se angajează aplaudaci. Pentru că așa cum Jana nu e moartă și se transformă… așa Victor Viorel aduce în România ce își doresc cel mai mult o mare parte dintre români… un pic de comunism. Bravo la Teodor. Intrați pe link și citiți.

1

Și…

2

4

Și să fie roșu…

3De unde bani, de unde bani?

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

6 Comments

 • bucur

  Reply Reply 21/09/2014

  Ei nu au astfel de intrebari, numai noi ne framantam :)

 • Vrerau si eu un tricou rosu ca focul care va arde ROMANICA,sa ma sterg cu el la cur

 • Daniel Maier

  Reply Reply 21/09/2014

  Scuza-ma ca intervin dar ai spus ca nu faci politina. In acest post observ altceva. In acest context nu mai sunt abonat al acestui blog.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 22/09/2014

   Înțeleg. Am simțit doar nevoia să arăt lumii cum se face ”treaba”. În rest, mă voi liniști la capitolul politică, că nu mă ajută nici pe mine, nici pe voi. Uneori nu suport să văd cum oamenii sunt prostiți pe față, și de asta îmi mai ”scapă” astfel de articole.

 • Dan

  Reply Reply 22/09/2014

  Dl Maier, asta nu e politica, e atitudine civica!
  Dl Ursan, e un articol foarte OK din punctul meu de vedere.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 22/09/2014

   Exact cum am zis. Vor mai fi astfel de articole. Pentru că având un blog destul de vizitat nu pot să stau cu mâinile în sân sperând că alții vor decide soarta țării mele, a mea sau a copiilor mei.

Leave A Response

* Denotes Required Field