Cumpără de 300 lei de pe aBeauty Home și obții cadou un tratament facial

Salut prieteni! Vă atrag un pic atenția cu o ofertă mult prea tare pentru a nu face un articol special pentru asta. Cei de la aBeautyHome.ro oferă un tratament facial cadou de 765 lei la cumpărături de 300 lei.

Mecanismul e cât se poate de simplu.

  1. Adaugi în coș tratamentul facial în valoare de 765 lei.
  2. Continui cumpărăturile până peste valoarea de 300 lei.
  3. Observi cum tratamentul de 765 lei devine gratuit.

După aceea faci checkout și alegi fie plata ramburs, fie plata online direct cu cardul. Pentru că pe aBeautyHome.ro se vând doar produse profesionale de tratament al pielii vei fi sunat(ă) pentru un diagnostic telefonic.

Ce găsești pe aBeautyHome.ro

Produse SkinBetter Science

Nu sunt multe produse listate pe aBeautyHome.ro însă acele produse pe care le găsești acolo nu sunt comparabile ca și calitate sau putere cu ce găsești prin farmacii, magazine normale sau chiar hypermarketuri.

Sunt produse profesionale de tratament premium, cu efecte foarte bune. De aceea trebuie să discuți cu un specialist aBeauty Clinique înainte de a le primi expediate prin curierat, pentru a fi siguri că se potrivesc cu tenul tău.

Stai liniștit(ă), după ce plasezi comanda te vor suna și îți vor explica totul, respectând protocolul de vânzare SkinBetter Science USA ce presupune consultul unui specialist acreditat sbs® înainte de prima achiziție.

Ce face tratamentul facial cadou

Tratament facial cadou SkinTera SRS

Tratamentul facial cadou va fi efectuat în rețeaua de clinici aBeauty Clinique din țară. Adică fie în București, fie în Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea sau Timișoara. După cum vezi, ai de unde alege.

Pentru a beneficia de cadou este necesar să te poți deplasa în una dintre cele mai apropiate clinici de estetică din orașele menționate. Cadoul constă într-o ședință de tratament facial SkinTera SRS Gluthation.

Tratamentul facial SkinTera SRS Gluthation este un tratament facial de întinerire, prevenire a îmbătrânirii accelerate și mai ales de prevenire a petelor hiperpigmentare provocate de soare sau de bătrânețe.

La bază, infuzia SRS Gluthation va fi introdusă în profunzimea dermală cu ajutorul protocolului SkinTera ce implică micro-needling, radiofrecvență și fototerapie. Acest aspect va potența rezultatele infuziei Gluthation.

Tratamentul facial se oferă cadou o singură dată, indiferent de numărul de comenzi de peste 300 lei realizate. Așa că dacă ai nevoie de mai multe produse, mai degrabă faci o singură comandă mare din prima :)

Care e pasul următor

Pe aBeautyHome.ro poți comanda momentan doar produse fizice, reprezentând produse de îngrijire sau creme profesionale de tratament. aBeauty Home este un brand separat de aBeauty Clinique.

Prezenta campanie se desfășoară doar pentru achizițiile online de pe aBeautyHome.ro, nu și de pe aBeauty.ro (unde ai disponibil un magazin online și mai mare de unde poți comanda servicii de estetică).

Intră acum pe aBeautyHome.ro și comandă produse profesionale de tratament pentru acasă la calitate premium, dar la prețuri accesibile. Te vei convinge și vei deveni client(ă) fidel(ă) imediat. Irina confirmă :)

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.