Top 6 cei mai buni roboți aspirator în 2023

Am multe articole pe blog despre roboți aspirator pentru că dețin doi astfel de roboți de aspirare și pentru că am testat o grămadă de astfel de roboți de curățenie. În acest articol mi-am propus să fac o listă scurtă cu 5 roboți aspiratori buni.

 1. Robot de aspirare Roborock S7, WiFi, 68W, Aspirator si mop – în acest moment este top of the top din multe puncte de vedere.
 2. iRobot Roomba i7+: Este considerat de mulți experți și utilizatori ca fiind cel mai bun robot aspirator din prezent. Are o putere de suflare puternică, capacitate mare de colectare a prafului și o tehnologie de mapare avansată.
 3. Roborock S6: Acest robot aspirator are o putere de suflare puternică, o capacitate mare de colectare a prafului și o tehnologie de mapare inteligentă. De asemenea, este relativ silențios și are o baterie durabilă.
 4. Neato Botvac D7 Connected: Acest robot aspirator are o putere de suflare puternică, o tehnologie de mapare inteligentă și o capacitate mare de colectare a prafului. De asemenea, poate fi controlat prin intermediul unei aplicații mobile și este compatibil cu asistenții vocali.
 5. Ecovacs Deebot N79S: Acest robot aspirator are o putere de suflare puternică, o capacitate mare de colectare a prafului și este relativ accesibil din punct de vedere al prețului. De asemenea, poate fi controlat prin intermediul unei aplicații mobile și este compatibil cu asistenții vocali.
 6. Shark IQ Robot Self-Empty XL: Acest robot aspirator are o putere de suflare puternică, o capacitate mare de colectare a prafului și o tehnologie de auto-golire. De asemenea, poate fi controlat prin intermediul unei aplicații mobile și este compatibil cu asistenții vocali.

Este important să reții că fiecare robot aspirator are propriile sale caracteristici și beneficii, iar alegerea celui mai bun pentru nevoile tale ar trebui să se bazeze pe preferințele și bugetul personal.

Un comentariu la „Top 6 cei mai buni roboți aspirator în 2023”

 1. Exact asta căutam eu, un articol pe aceasta temă. Eu am un robot de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential și un Rowenta X-Plorer Serie 120 RR7877WH, 33W, autonomie 120min, 3 niveluri de putere, tehnologie laser, camera pentru navigare, mapare permanenta, 2 perii laterale, 2700 PA, sistem Aqua Force, alb (luat ulterior). Robotul Rowenta, chiar dacă a costat mai mult decât dublu, mi se pare mai slab decât Xiaomi și am avut o droaie de probleme cu el (pierde baza, diverse defecțiuni, nu curăță așa de bine ca celălalt) etc.
  Poate am avut eu ghinion și am luat un produs defect de pe eMAG.
  Soacra mea are asta: robot de aspirare Xiaomi Mi Mop PRO, aspirare&spălare simultană, funcție WI-FI, 33 W, Clasa A+++, sistem de navigație laser LDS, funcție room recognition, Google Assistant&Alexa, negru de care este foarte mulțumită.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.