Android vs iPhone

Top 10 motive pentru care Android bate iOS 7

În videoclipul de mai jos o tanti prezintă frumos un top de 10 motive pentru care Android bate iOS 7, de pe un prompter realizat cel mai probabil de tot de Avram Pitch, omul de la articolul căruia s-a construit videoclipul. Se menționează argumente pro Android care fac referire la Multi-Windows Mode, Universal Share, tastaturi custom, suport NFC, ecrane home și widgeturi, sistemul de fișiere și atașamente ale mailurilor, posibilitatea de instalare a aplicațiilor care nu se află în magazinul oficial Google Play, Overclocking sau Undervolting, varietatea de mărimi ale ecranelor, forme de fabricație și launchere custom. Unele chestii menționate anterior pot fi privite ca avantaje, dar uneori și ca dezavantaje. Totul e subiectiv. Eu sunt un actual posesor de Android care a trecut de la iOS la Android cam de o lună și nu-i pare rău. Îmi place Android, folosesc Android. Totuși, mi se pare prematur ca într-o comparație scurtă Android vs iPhone sau Android vs iOS 7 să aruncăm cu păreri înainte ca iOS 7 să apară oficial în varianta pentru utilizatorul final, care va fi disponibilă la toamnă. Priviți videoclipul de mai jos cu topul celor 10 motive pentru care tanti zice că Android bate iOS 7 și spuneți-mi ce părere aveți (decent :)).

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

6 Comments

 • Mihai Serban

  Reply Reply 21/06/2013

  Hmm, pare un top ok desi sunt unele chestii care nu represinta neaparat un avantaj. Faptul ca pe android poti instala aplicatii din alte surse, „neoficiale” poate duce la virusarea telefonului.

  Oricum, pentru mine avantajele principale sunt ROM-urile custom si optiunile de personalizare.

  • laurentiud

   Reply Reply 22/06/2013

   Hmm daca stii din ce surse „neoficiale” sa iti downloadezi aplicatiile no sa-ti virusezi telefonul :) plus ca mai sunt niste aplicatii mai vechi bune care au disparut din Google Play dar pe Internet inca se mai gasesc :)

   • Gabriel Ursan

    Reply Reply 22/06/2013

    Corect, asta am zis si eu si Mihai in comentariul sau. Sursele neoficiale nu inseamna neaparat un avantaj. Pot fi un avantaj atunci cand faci tu niste aplicatii si vrei sa le testezi mai intai.

 • Yamasha

  Reply Reply 22/06/2013

  Si totusi, nu cumva trebuie sa asteptam versiunea finala?:D
  Nu sunt fan android, nici IOS, de fapt nu sunt pasionat de telefoane :D

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 22/06/2013

   Exact asa am zis și eu :). Mi se pare mult prea devreme pentru păreri finale.

 • Mihai

  Reply Reply 24/06/2013

  Andoird a definit oarecum o generatie de tineri si nu ma refer strict la cei care folosesc acest aparate, ma refer mai exact la pusti care creeaza aplicatii pentru Andoid.
  Asta reprezinta pentru mine un pas inainte in evolutie informatici, avand in vedete ca toata lumea face c++ si toata lumea e prof de info e un avantaj…

Leave A Response

* Denotes Required Field