Top 10 motive pentru care Android bate iOS 7

În videoclipul de mai jos o tanti prezintă frumos un top de 10 motive pentru care Android bate iOS 7, de pe un prompter realizat cel mai probabil de tot de Avram Pitch, omul de la articolul căruia s-a construit videoclipul. Se menționează argumente pro Android care fac referire la Multi-Windows Mode, Universal Share, tastaturi custom, suport NFC, ecrane home și widgeturi, sistemul de fișiere și atașamente ale mailurilor, posibilitatea de instalare a aplicațiilor care nu se află în magazinul oficial Google Play, Overclocking sau Undervolting, varietatea de mărimi ale ecranelor, forme de fabricație și launchere custom. Unele chestii menționate anterior pot fi privite ca avantaje, dar uneori și ca dezavantaje. Totul e subiectiv. Eu sunt un actual posesor de Android care a trecut de la iOS la Android cam de o lună și nu-i pare rău. Îmi place Android, folosesc Android. Totuși, mi se pare prematur ca într-o comparație scurtă Android vs iPhone sau Android vs iOS 7 să aruncăm cu păreri înainte ca iOS 7 să apară oficial în varianta pentru utilizatorul final, care va fi disponibilă la toamnă. Priviți videoclipul de mai jos cu topul celor 10 motive pentru care tanti zice că Android bate iOS 7 și spuneți-mi ce părere aveți (decent :)).

6 comentarii la „Top 10 motive pentru care Android bate iOS 7”

 1. Andoird a definit oarecum o generatie de tineri si nu ma refer strict la cei care folosesc acest aparate, ma refer mai exact la pusti care creeaza aplicatii pentru Andoid.
  Asta reprezinta pentru mine un pas inainte in evolutie informatici, avand in vedete ca toata lumea face c++ si toata lumea e prof de info e un avantaj…

  Răspunde
 2. Hmm, pare un top ok desi sunt unele chestii care nu represinta neaparat un avantaj. Faptul ca pe android poti instala aplicatii din alte surse, „neoficiale” poate duce la virusarea telefonului.

  Oricum, pentru mine avantajele principale sunt ROM-urile custom si optiunile de personalizare.

  Răspunde
  • Hmm daca stii din ce surse „neoficiale” sa iti downloadezi aplicatiile no sa-ti virusezi telefonul :) plus ca mai sunt niste aplicatii mai vechi bune care au disparut din Google Play dar pe Internet inca se mai gasesc :)

   Răspunde
   • Corect, asta am zis si eu si Mihai in comentariul sau. Sursele neoficiale nu inseamna neaparat un avantaj. Pot fi un avantaj atunci cand faci tu niste aplicatii si vrei sa le testezi mai intai.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.