Toamnă de poveste sau povestea toamnei la Teatrul de Păpuși ”Gulliver”

Orice piesă ascunde un univers nou și nedescoperit încă, orice nouă reprezentație înseamnă un prilej nou de a împărți bucurie și de a împărtăși magie alături de cei mai energici, sinceri și entuziaști spectatori din câți există: copiii! Iar bucuria lor e absolută, emoția mereu vie și necuprinzătoare! Descoperă şi tu o toamnă de poveste sau povestea toamnei la Teatrul de Păpuși ”Gulliver”!

Unde e rost de emoție, frumos și sublim 

De aceea, purtăm cu drag spectacolele noastre oriunde ne cheamă copiii, acolo unde e rost de emoție, frumos și sublim. Iar toamna aceasta am avut parte de preaplin de bucurie prin participarea la Festivalul Internațional al Teatrului Contemporan de Animație ”ImPuls”, organizat de Teatrul de Animație Țăndărică din București, apoi la Festivalului International de Animație „Sub Bagheta lui Merlin” din Timișoara și, nu în ultimul rând, la Festivalul Internațional de Teatru de Animație ”EUROMARIONETE” din Arad, cu spectacolele ”De mână cu tine” și ”Peter Pan”. 


Unde totul e posibil 

E greu de cuprins în cuvine experiența magică a spectacolelor noastre, a copiilor care devin una cu povestea, a emoției nemărginite ce oprește timpul și spațiul în loc, transpunându-ne pe toți, deopotrivă artiști și spectatori, într-o nouă dimensiune unde totul e posibil, unde noi suntem posibili într-un alt fel – autentic – singurul adevărat și demn de a aduce strălucire și culoare vieții.

Magia care suspendă timpul și spațiul 

Participarea la Festivalul Internațional al Teatrului Contemporan de Animație ”Impuls”, de la Teatrul Țăndărică din București  a adus acasă, la Gulliver, Premiul pentru stimularea jocului interactiv, acordat pentru spectacolul ”De mână cu tine”. Iar prezența artiștilor noștri la festivalurile toamnei a însemnat oportunitatea unică de a fi mai aproape de publicul nostru, fără limitări de spațiu, distanță sau timp. Pentru că, în final, acesta este scopul nostru: de a făuri magia care suspendă timpul și spațiul, prin puterea poveștilor noastre. Lăsăm loc doar emoției pure să existe și să vibreze la unison cu noi și cu publicul nostru.

Noi zâmbete și reînnoită bucurie 

Nu e lucru ușor, însă avem toată încrederea că pasiunea cu care dăruim mereu experiența spectacolelor noastre aduce noi zâmbete și reînnoită bucurie de fiecare dată.

Pregătim, cu drag, noi spectacole pentru tine, pentru ca tu să regăsești și să te regăsești mereu alături de noi personaje fascinante și ale lor aventuri captivante. Totodată, avem în plan și alte proiecte și surprize speciale. Rămâi conectat la ritmul unic de poveste la Teatrul de Păpuși ”Gulliver” și nu pierde nicio o aventură: http://www.teatrul-gulliver.ro/program/

Și, nu uita, magia este vie, povestea ești chiar tu! Hai la Teatrul de Păpuși ”Gulliver” să scriem noi file de magie în povestea ta!

✍️Sursă: Laura Cristea

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Toamnă de poveste sau povestea toamnei la Teatrul de Păpuși ”Gulliver””

  1. Multumim foarte mult pentru apreciere! Ne dorim sa continuam seria articolelor dedicate teatrului, culturii si educatiei, deci feed-back-ul tau ne bucura si ne confirma ca exista interes pe acest segment. Te invitam sa urmaresti in continuare continutul blogului :)

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.