Telefoanele bune devin ieftine, iar telefoanele ieftine devin bune

Recunosc, titlul e un statement puternic și interesant.

De asemenea, recunosc, nu-mi aparține, e o vorbă de-a lui MKBHD. Personal, cred că e cel mai bun YouTuber în ceea ce privește tehnologia. Din păcate, a ajuns la un nivel la care un smartphone sub 500$ nu prea mai prezintă interes.

Cu toate astea, în multe cazuri, trebuie să recunoaștem că miuța de euro este un preț exagerat. Chiar am discutat cu oameni care-și permit lejer un iPhone X și aproape toți au spus „e obscen de scump!”

În fine, ideea de bază este simplă și ușor de priceput: un Snapdragon 835 sau un A11 Bionic sună bine tare – și livrează performanță maximă – dar poate nevoile tale pot fi acoperite și de ceva mai cost-efficient.

Xiaomi Redmi Note 4

În 2017, în India, smartphone-ul ăsta a fost cel mai bine vândut smartphone. Nu am reușit să găsesc un număr exact, dar am reușit să găsesc faptul că Xiaomi a livrat doar între octombrie și decembrie 2017 8.2 milioane de smartphones în India.

E un telefon ieftin – îl poți cumpăra cu 180 de dolari folosind codul note42018 și va ajunge în sub o săptămână (mic pont).

Oriunde te-ai uita după review-uri la telefonul ăsta, toată lumea zice că e „best bang for your buck.” E solid, are ecran decent, un Snapdragon 625 (eficient atât din punct de vedere al consumului, cât și din punct de vedere al performanței) împreună cu 4GB RAM.

Detest vocea tipului ăstuia (și accentul), dar are mare dreptate:

Zbârnâie! Nu încape îndoială, e perfect pentru aproape oricine… oricine are „curajul” să acorde o șansă device-urilor produse de Xiaomi. Eu am făcut-o, i-am luat maică-mii unul și arată, se simte și rulează impecabil.

Dacă ai un Xiaomi Redmi Note 4, zi-mi, te rog, în comentarii dacă ești mulțumit sau nu.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.