Seriale Netflix: El Chapo – Corupția ucide!

Inițial nu am vrut să mă uit la El Chapo pentru ca aveam senzația că e un serial slab. Nu știu de ce, mă făcea să mă gândesc că ceva mai bun decât seriile Narcos nu are cum să fie.

El Chapo Netflix

Ei bine, am hotărât acum câteva săptămâni să-i dau o șansă serialului El Chapo de pe Netflix și am rămas foarte plăcut surprins. Sunt deja pe la finalul sezonului 2 și încă mă ține în priză.

Deși toată lumea știe starea în care se află El Chapo acum, este interesant să urmărești povestea pentru că e mai apropiată de zilele noastre decât povestea lui Pablo Escobar.

În serial sunt multe chestii băgate din top, adică lucruri care nu s-au întâmplat sau personaje care nu au existat, pentru a recreea atmosfera intrigilor și corupției din Mexic.

Partea legată de ”Corupția ucide” pe care am folosit-o și în titlul mi-a rămas întipărită în minte când atât El Chapo cât și președintele Mexicului trăiesc pe propria piele asta prin sezonul 2.

Marco de la O este actorul care îl interpretează pe El Chapo și o face al naibii de bine. Tocmai de aceea cred că a obținut și un rol în Rambo 5, film despre care nu se știe exact când va apărea.

Dacă vreți o porție de intrigi, corupție pe toate planurile, actorie bună și lume interlopă, nu vă uitați doar în România :) Puteți foarte bine să priviți și serialul El Chapo de pe Netflix.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.